Taraftar olarak çok zor geçen bir maçı geride bıraktık. Bu sezon ortaya koyduğumuz en kötü futboldu belki de.

Birkaç haftadır süren tutukluk bu maçta da devam etti. Kötü başladık, kötü devam etti ama iyi bitirdik.

Maçı kazandık lakin orta hakemin özellikle kartlar konusunda bize çok bonkör, rakibe karşı ise bir o kadar cimri olduğunu belirtmeden geçersek olmaz. Bariz şekilde ev sahibini kolladı, korudu. Bunu zaten bekliyorduk.

Bizim için beklenmedik olan, şu sıralar ligin en kolay deplasmanı olarak kabul edilen deplasmanda bu kadar zor kazanmamız oldu.

Bazı sıkıntıların olduğu aşikar ancak şöyle bir maçta bile kazanmayı başarabilmek çok çok önemli. Biz yolumuza devam ederken rakibimizi alt sıralardaki hengamenin iyice içine ittik. Zor haftalar onları bekliyor gibi görünüyor.

İki haftalık galibiyet hasretinin son bulması gerek moral gerekse motivasyon açısından iyi oldu. Tabiri caizse futbolu unutmaya başlayan oyuncularımız için de toparlanmaya vesile olur umarım. Zira bu aralar bir saç baş yoldurma yarışıdır almış başını gidiyor.

Toparlanın çocuklar, şampiyonluk yolu fedakarlık ister. Her zamankinden daha azimli daha istekli olmanız gerekiyor. Taraftar size güveniyor, siz de kendinize güvenin. Bu yola sizinle çıkıldı, sizinle nihayete erecek.

Uğurcan Çakır konusunda bir parantez açmak istiyorum. Allah nazarlardan saklasın. Bu maçta yaptığı kurtarışları Avrupa'da yapabilecek 1-2 kaleci var şu anda. Bu takım şampiyon olacaksa en başta Uğurcan'ın imzası olacak. Takımı tam anlamıyla ipten aldı. Uğurcan'a bu kadar çok iş düşmesi noktasındaki sıkıntıları lig bitince konuşuruz, şimdi değinip moral bozmayalım.

uğurcan-çakır-1000x700-1

Kazanmak güzel, geriye düştüğün maçta bu kadar kötü oyuna rağmen maçı çevirip kazanmak sütlaç üzeri bol fındıklı tel kadayıf. Halk arasındaki deyimle turbo. Hazır turboyu açmışken vites düşürmeden devam.

Ha bir de bu aralar Trabzonspor panikte diye laflar dolaşıyor ortalıklarda. Bu panik yapmış haliyse siz bir de sakin halini bekleyin.

Kolay olsaydı adına şampiyonluk denmezdi, zor olacak ki sonunda elde edilecek keyif daha katmerli olsun.

Mutlu bir hafta sizlerin olsun. Kalın sağlıcakla,

trabzonspor-gol-sevinci-1000x700