Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Karagümrük galibiyeti sonrası basın toplantısında konuştu.

Avcı’nın maç sonu açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Tolunay hocayla birlikte daha iyi bir organizasyon içerisine girdiklerini düşünüyorum. Artıları da var, eksileri da var bizim gibi. Son maçtaki oyunun ve skorun gerçekçi olmadığını görmüştük. Bugün 40. Saniyede net pozisyon verdik. Arkasından oyun dengede giderken golü bulduk.

MGM'den Trabzon ve çevre illere kritik uyarı MGM'den Trabzon ve çevre illere kritik uyarı

Biz bu oyunda daha fazla topa sahip olmamız lazım. Onların da bizim gibi karşılamayla ilgili problemleri var. Bu oyun temaslı bir oyun. Rakibe uzak kalamayız. 25’inci dakikadan sonra oyuna adım adım girmeye başladık. Kırmızı kart doğru bir kart. Hiç doğru olmadı. Bu şekilde olmaması gerekiyordu.

İkinci yarıda ilk yarıda yapmadığımız takım savunması özellikle daha iyiydi. Daha iyi hücum edebilmek için savunma yapmak zorundayız. En zayıf noktalarımızdan bir tanesi kenardan yapılan ortalar.

Bugün bir ayağı kazanmış olduk. Küçük de olsa avantajımız var. Ciddi bir takıma karşı en iyi şekilde hazırlanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onuachu uzun zaman sonra oynadı bence iyi bir performans. Pepe iyi gidiyor.

Taraftarlarımızın desteği çok önemliydi. Onlara teşekkür ediyoruz. Umarım önümüzdeki sene bizi yalnız bırakmazlar ve desteklerine devam ederler.

Trezeguet’nin yarın kontrol MR’ı çekilecek. Hafta sonu olma ihtimali var. Hafta sonu olmazsa haftaya kesinlikle bizle olacaktır diye düşünüyorum. Fountas’ın da yarın bir kontrolü var. Daha iyi bir geri dönüş alacağız bununla alakalı yarın bilgi alacağız.

Visca bugün değil Türk futbol tarihinde beraber olduğumuz günden bugüne bu ligde en fazla oynayan ve en fazla asist yapan oyuncu. Ben de ona bugün için teşekkür ediyorum. Visca örnek alınacak bir oyuncu ona da teşekkür ediyoruz.

Mendy’nin stoper oynadığı bütün maçlarda yalnızca bir maç kaybettik. Buradaki amacımız oyuncuyu doğru şekilde kullanabilmek. Onun savunma zaafları ve bunu da biliyorum ve daha iyi olması için de ekstra çalışıyoruz. Önümüzdeki seneyle ilgili yoğun bir program içerisindeyiz. Daha agresif bir takım olacağız.