Oyunun tıkandığı zamanlar olur. Takım oyunu çok da iyi değildir, pozisyon üretmekte zorlanırsın, her zaman olduğu gibi hakemin terazisi dengede değildir, aleyhine şaşmaya devam eder. İşte böyle zamanlarda kilidi açmak için bir çilingire ihtiyaç duyarsın. Bu haftaki maçın düğümünü çözen, Nwakaeme'nin üstün gayreti sonucu topu önünde bulan ve net bir vuruşla köşeyi gören Bakasetas oldu. 

Takım oyununda sıkıntı yaşanan zamanlarda bireysel yeteneklerin ortaya çıkması gerekir. Bu sezon şu ana kadar istenilen takım oyununu sahaya yansıtamasa da bünyesinde barındırdığı yıldızlarla sonuca gitmeyi başarıyor Trabzonspor. İsim isim saymaya gerek yok, sonucu değiştirebilecek çok sayıda oyuncu mevcut kadroda. Bugün de ihtiyaç hasıl oldu ve yıldızlar görevlerini yerine getirdi. Tam da bunun için burada bulunmuyorlar mı zaten.

Geçen yazımda değindiğim Abdülkadir Ömür meselesine de atıfta bulunmak istiyorum. İçindeki cevheri biz biliyoruz zaten, önemli olan senin bilmen ve kabullenmen. Aferin sana çocuk, yılmadan bıkmadan devam.

Kadro ve oyuncular göz önüne alındığında taraftarlar rakibi daha çok boğan, ısıran, pozisyon bulan ve sonuca daha rahat giden bir takım bekliyor haliyle. Ara sıra olmaz arkadaşlar, hatta ligin çoğunda da olmayabilir. Önemli olan sonuca en basit yoldan gidebilmektir. 1-0 olsun bizim olsun sözünün manası da buradan gelir.

Bu hafta da 1-0 oldu bizim oldu, çok iyi oldu, çok da güzel iyi oldu.

Bireysel oyunu takım oyununa çevirmeye başladığımızda ki bunun gerçekleşebileceğine inanıyorum, daha etkili bir Trabzonspor izleyeceğiz. Deplasmanda yenilmeme rekorunu egale eden futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Siz iyi oldukça biz de iyi oluyoruz, siz kazanınca bizler mutlu oluyoruz. Daha nice galibiyet ve yenilmezlik serilerini hep beraber yaşayabilmek dileğiyle.

Sevgi ve saygılarımla,