Trabzonspor Fenerbahçe maçını tekrar tekrar izlersen sevgili dostum; öyle bahaneler üretmeye kimsenin hakkının olmadığını göreceksin! Sahada tatlı sert bir futbol anlayışı hakim olduğunu net olarak  görebiliyoruz...Öyle anlaşılıyor ki, her iki takımın çalıştırıcısı, futbolcularını böyle motive etmiş olmalı, riske girmemeleri konusunda uyarmışlar...Seyir keyfi yüksek bir futbol karşılaşması oldu doğrusu; bir derbiye yakışır şekilde! Futbol adına yapılması gereken her şey vardı sahada...10 kişi kalan Fenerbahçenin, bir oyuncusunun eksikliği her şeyi nasıl alt üst ettiğini, Trabzonspor ancak son çeyrekte anlayabildi ve manevralarını doğru yaparak, hızlı  yedeklerini  devreye soktu ve rakibini bunalttı.

Bir de, Bakasetas faktörü var ki sevgili dostum; takımı  motive ediyor; özgüven veriyor; ateşliyor; mücadele azmiyle göz kamaştırıyor; gerçek bir profesyonel gibi işini yapıyor! Bununla da kalmıyor; orkestra şefi gibi takım arkadaşlarını izliyor; her sese kulak verir gibi...!

Velhasılı kelam sevgili dostum; Trabzonsporun bir daha Fenerbahçeyi böyle aciz yakalama şansı olur mu bilinmez ama, açıkçası kelebek gibi uçup arı gibi soktu rakibi Fenerbahçeyi...!