2022 yılına da galibiyetle başladık. Transferler desen tam zamanında ve nokta atışı. Yıllardır hayalini kurduğumuz  Visca artık Trabzonspor oyuncusu. Katkı vereceğine olan inancım yüksek hatta tam. Çok iyi bir hamle, çok yerinde bir transfer. Bir kanatta Nwakaeme bir kanatta Visca. Rüya gibi değil mi gerçekten.

Maça baktığımızda anlatacak pek bir şey yok aslında. İstatistikleri açıp bakmanız maç hakkında bilgi sahibi olmanız için yeterli olacaktır. İleri uçta daha sakin olabilsek çok farklı bir skoru konuşuyor da olabilirdik. Neyse 3 puan 3 puandır. Hele ki Cuma akşamı kazanılan 3 puan daha keyiflidir. Hem oynarken hem de izlerken kazanma modunu açtı yine Trabzonspor.

Hakem konusuna gelince bir art niyet aramaya başlamadım desem yalan olur. Bu kadar kötü yönetimlerin bizim maçlara denk gelmesi tesadüflerle açıklanamaz. Hem lehimize hem de aleyhimize verilmeyen pozisyonlar maçın skoruna tesir edebilecek nitelikte. MHK ve hakemler ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Galibiyetlerimize şaibe düşürmeye çalışıyorsanız şunu bilin ki istatistik diye bir şey var, göz var izan var. Biz kendinize çeki düzen verin, adil olun dedikçe bu işin suyunu çıkarma  olayını abartmaktan artık vazgeçin. 

Hep güzel şeyler konuşmak istiyorum ama bazı konulara değinmemek de içime sinmiyor. Defansif ve bireysel hatalar az kalsın  canımızı yakacaktı. Sinirlerimize hakim olmalıyız, üzerimize oynamaya devam edecekler, sağduyulu olmak zorundayız. Yaptığımız hatalardan ders çıkarmalıyız, aynı hatayı oynadığımız her maçta bir çok kez yapmaktan artık vazgeçmeliyiz. İsim vermeyeceğim zira siz kimleri kastettiğimi çok iyi biliyorsunuz. Bir oyuncu kendini hiç geliştirmiyorsa, aynı hatayı neredeyse her maç yapıyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Bu hatalar maçın skoruna tesir edebilecek hatalarsa çok daha büyük bir sıkıntı var demektir. Bizim uyarımız iyi niyetli, bu takımda yer bulmak isteyen çalışacak ve gelişecek, başka oluru yok. Şampiyonluk yolu hata kabul etmez.

2022 Trabzonspor açısından güzel başladı. Ülkemiz ve Milletimiz için de iyi olmasını diliyorum. Gelecek transferlerin de takıma uyum sağlaması ile çok daha güzel günler bizi bekliyor diyebilirim. Bu yolun sonu Şampiyonluk olsun.

En içten sevgi ve saygılarımla,