Trabzonspor taraftarı istiyor ki hep biz kazanalım, rakiplerimiz hep kaybetsin, Mart'ta şampiyon olalım.

İyi de güzel kardeşim, nerede kaldı bu işin heyecanı. Diyelim ki Mart ayında şampiyonluğunu ilan ettin.

Bir kere Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır. Soğuk olur Mart, korona da var zaten. Hepten perişan oluruz. Çok zayiat veririz.

Kutlamalar 2 hafta sürse, rakiplerin ağlaması da bi 3 hafta sürdü diyelim. Diğer takım taraftarlarına takılma ve şakalaşmalar da toplamda olsun 1 ay, etti Nisan. Ee sonra ne yapacaksın? Yemin ediyorum hayatın tadı tuzu kalmaz. Baharda o güzel havalarda şampiyonluk kutlamak varken karda soğukta... Sadece sen de değilsin ki Türkiye'nin dört bir yanında kutlayanlar olacak. Diğer insanları düşünmüyor musun? Bunun Kars'ı var, Ardahan'ı var,

Tekirdağ'ı var, var oğlu var. Ülke dışındakiler ne yapsın? Kanada'daki adam Allah muhafaza soğuktan donar sevineceğim derken. O yüzden sabır iyidir. Bak kazanamıyorsan da kaybetmiyorsun en azından.

Nwakaeme yok, Hamsik yok, Djaniny yok, Abdülkadir Ömür sakatlanmış çıkmış, 90+'da 2 penaltı kaçırmışsın. Şöyle bir maçta bile son 20 dakika ortaya koyduğun oyunla ben şampiyon olacağım diyebiliyorsun. Bunun kıymetini bilmek lazım. Ne takımlar var daha 40'a gelmelerine bi dünya yolu olan. Sen 50'yi geçtin yahu, insaf.

Kendine spor yorumcusu ya da gazeteci diyen bir sürü çapsız var. Bunların zırlamalarını sırıtarak izlemek, her maçımız sonrası öyle olsa böyle olur, şöyle olsa öyle olur, hoop puan farkı şuraya iner şeklinde giriş seviye matematik hesaplamalarını kahkaha atarak takip etmek varken bu acelenin sebebi ne? Hiç mi heyecan olmasın ya. Matematiksel olarak şampiyonluk şansını  kaybeden takımların taraftarlarının gelecek sezon hesaplamaları yapmaya başlaması çok mu hoşuna gidecek yani. Tamam düşününce baya keyifli görünüyor ama olsun, aslolan fair play.

Sözün özü; az sakin be kardeşim. Henüz Nwakaeme - Visca kanatlarını bile izleme fırsatımız olmadı, düşün yani daha bundan olacak.

Soğuk var soğuk, bahar iyidir.

Sevgilerimle,