Trabzon sokaklarında gün ağırmadan sabahları gezmenin verdiği keyif kadar yoktur bende... Bazen uykularımı böler, dolaşır, sabahçı dostlarıyla hasbihal derim. Bu sabahta böyle oldu...

Bu sayede gece mesaj kutuma düşenleri de tek tek aralarım.

İşte bu sabah onlardan biri şöyleydi;

“Merhabalar Levent Bey... Paylaşımlarınızı beğeniyle takip eden bir takipçiniz olarak ilgili mercilere iletebileceğinizi düşündüğüm bir konu hakkında rahatsız ediyorum.

Trabzon'umuzun sorunlarını çözmek için mücadele ettiğiniz gibi ileteceğim sorunu da ilgili mercilere iletmek için gayret göstereceğinize eminim. Siz de biliyorsunuz ki Ortahisar Mahallesi'nde bulunan ve önceden Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak hizmet veren eski valilik binası şu anda tekrar valiliğe tahsis edildi. Orada hizmet veren ve benim de çocukluğumdan beri üyesi olduğum Çocuk Kütüphanesi de doğal olarak taşınmak zorunda kaldı... Taşınması elbette ki sorun değil, ama kütüphanemiz geçtiğimiz Ağustos ayından beri kapalı durumdadır.

Sorduğumuzda kütüphane için yer arandığı söyleniyor. Üyeleri olarak Yaklaşık 1 senedir kapalı olan, hizmetinden de, görevli memurundan da çok memnun olduğumuz kütüphanemize yer bulunup bir an önce açılmasını istiyoruz... Sonuçta çocuklar geleceğimiz olduğu gibi kütüphaneler de çocukların gelişimi için zaruri mekanlardır... İlgili mercilere siz aracılığınızla iletmek isteriz... Hayırlı Geceler…”

Böylece ilgili yerlere iletmiş oldum umarım..