Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir yazılı metinle istifa etti ama henüz detay vermedi! Bence basın açıklaması yapması gerekir. Bazı sorularımız olacak! Bu sorulara cevap vermeden giderse akıllarda hep ‘şüphe’ bırakacak!

Son şampiyon başkan olarak kuşku bırakmak istemez umarım.  

Benim sormak istediğim konu en son 3,5 milyon euroya yabancı bir futbolcu almak istedi. Ne hoca bu oyuncuyu istedi ne yönetim! Neden bu oyuncuyu bu kadar paraya almak için diretti? Kimleri aracı kullandı? Bu soruların cevabını vermesi gerekir?

Kulüp mali anlamda sorunlar yaşarken hem de…

Ayrıca başkan Ağaoğlu’nun istifasını fırsat bilip Asbaşkan Ertuğrul Doğan'a yüklenenlere sormak lazım: Ertuğrul Doğan’ın Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağağoğlu'na yönelik bir olumsuz sözü, görüntüsü olmuş mudur? Kendisini zerre kadar rencide etmiş midir? 

Herkes biliyor ki, özellikle sosyal medya üzerinden böylesine insafsız avcıya hizmet edercesine Ertuğrul Doğan’ı yıpratmaya çalışanların hesabı da, hedefi de başkadır. Trabzonspor’un istikbali ve istiklali ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Ertuğrul Doğan’ın tek hedefi Trabzonspor'u şampiyon görmekti. O’nun içinde geçen sezon elinden gelenin fazlasıyla yaptı. Hep birlikte şampiyonluk coşkusu yaşanmasına büyük katkı sağladı. Elini vicdanına koyabilen hiç kimse bunun aksini iddia edemez.

Ertuğrul Doğan kayıtsız şartsız Trabzonspor başkanlığını hedeflediği sanılmasın! Ama kendi iradesi ile Trabzonspor’a başkan olmadığı herkesçe bilinen Ahmet Ağaoğlu’nun, hesabı başka olanlar tarafından şimdi sanki kendi iradesi ile tekrar aday olacakmış imajı yaratılıyor! Bu da böyle biline…