Trabzon Yomra'da denize doğru yapılan T’nin üzerine Küba sahillerini andıran kimine göre ise Miami'ye benzer Ahmet'S adlı restoran yapılmıştı. Bu restoran kaçak denilerek yıkıldı.

O dönem turistlerin de sık uğradığı deniz kenarında nezih bir yerdi. 50’den fazla işçi çalıştırıyordu. Trabzonlu yatırımcıların yaptığı ve turizmde büyük bir boşluğu doldurduğu görülen yapı kepçe kürekle yıktırıldı. Kaçaksa yıkılsın tabi de bu kaçak Trabzonlu yatırımcılarda mı ortaya çıkarılıyor? Ya da bu kanunlar onlar birşey yapınca hatta çok da yerinde işlevsel yapınca mı ortaya konuyor? 

Bu Trabzon evladını yer yer de doymaz..

Bunları anlatmamın sebebi şu Forum AVM meselesi? Aklıma inanın Ahmet'S geldi. 

Forum AVM’nin Kayserili sahipleri Belediyeden olmadık projeyi çıkardı. Yetmedi kıyı kanunu nizam kural dinlemeden inşaata başladı. Mahkeme bilirkişi raporuna göre yürütmeyi durdurma verdi. Onlar ise Forum AVM’ye bir AVM daha katmaya devam ediyor. Hatta reviri, depoları mağaza bölümlerine katıp kiralama derdindeler. İnşaata kattıkları otopark yüzünden hafta sonları şehir trafiği karma karşılık bir hal alıyor. Üniversite çevresi araç konvoylarına dönüşüyor. Farabi Hastane yolu kapanıyor. Ambulans geçemiyor. Değirmendere çevresi kilitleniyor.

Ahmet S'e uygulanan yasa ve kanunlar niye Forum AVM’ye uygulanmıyor? 

Kayserili diye mi?

Arap olsaydı mesela yıkılır mıydı? 

Güce göre isme göre siyasi kimliğe göre kanunları işletecekseniz oturduğunuz koltuklara ihanet edersiniz!..

Bu kardeşinizden naçizane uyarı olarak kabul edebilirsiniz.