Millet İttifakı adı altında toplanan partiler, seçim sonrasında toplumsal muhalefet zeminini de kaybetmek üzereler sevgili dostum! Neden kaybetmesin ki, seçim sürecinde kalp işareti yaparak meydan meydan dolaşan liderleri birden sus pus oldular; çekildiler kenara...

Oysa ki, milyonlarca yurttaş, onlardan seçim sonrasında dik bir duruş bekliyordu her şeye rağmen...

Kaybetmiş olsalar da, kendilerine ümit bağlayan seçmenlere, il il gezerek birer teşekkür konuşması yapmalıydılar...Muhalif seçmen, seçimi kaybetse de, muhalif partiler, günlerdir ortaya çıkıp doğru dürüst bir açıklama yapamadıklari için muhalif seçmen de kırgın ve yılgın onlara...Nihayetinde sadece "ittifak sona ermiştir" açıklamaları ard arda geliyor...İlk günlerde Kılıçdaroğlu'nun yanında durulması gerektiğini düşünenlerin, olan bitenden sonra bu fikri değişti... Ana muhalefette değişim şart çağrısı yapılıyor artık...

Velhasılı kelam sevgili dostum; milyonlarca insan onların peşinden gitti; ama onlar, tek bir adım atmadılar oy veren seçmen için!

Resmen sahipsiz bırakıldı...

Düşünsene sevgili dostum çok yakında yerel seçimlerde, kim ve nasıl halkın karşısına, hangi yüzle oy isteyemeye çıkacak?

Demek ki, ana muhalefet veya diğer muhalefet partileri, sadece seçim dönemlerinde halktan oy isteyerek bir yere varamıyorlar. 

Güven oluşturmak için uzun soluklu bir mücadele gerekiyor vesselam...