Fenerbahçe yeniden gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Maske düştü.. 
Biraz arşivleri karıştıralım..
Bakın neler olmuş..
Şimdi neler oluyor..
İrdeleyelim..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ( bahsettiği dönem başbakan iken ) hedef alan Fenerbahçelilere o dönem Rıdvan Dilmen şöyle sesleniyor; “Benim bildiğim özel konular var. Sayın Başbakanımız, herkesten daha fazla Fenerbahçelilik yapmıştır. Bu kadar söyleyeyim”

Bunu Rıdvan Dilmen dediğinde, o dönem Fenerbahçe şikeden dolayı Avrupa’dan cezası kesindi. Ayrıca saha dışı olaylardan cezalar alıyordu. Ama her nedense bir şekilde yırtıyordu.

E Fenerbahçe Başkanı Ali Koç!
Gel gelelim sana…
Sen neler demiştin hemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gözlerinin içine baka baka, çünkü Fenerbahçe genel kurul toplantısına katılmıştı o sıra hatırla..

“Bazı sorunların üstesinden gelmeye çalıştık. Gelemediğimiz zaman sizin kapınıza geldik. Devletimize yaklaştık, sizler de sağolun bu müracatların çoğunda neredeyse hepsinde bizleri yalnız bırakmadınız. Elinizden geldiği kadar da  bir devlet adamı olarak pek çok sıkıntımızda yanımızda oldunuz.. Sağolun varolun..”

Şimdi bu sözleri söyleyen kalkmış Trabzonspor kollandı diyor.
Önce bu sözlere Külliyeden bir ses çıkması..
“Kardeşim sen neden bahsediyorsun!” denmesi..
“Ortamı neden geriyorsun..” diye eklenmesi lazım!
Da.. Kim yapacak? 
Onlar yerine biz söyleyelim; 
Trabzonluları, İstanbul’da yaşayan ve şampiyonluğu kutlamak isteyen, kapısına bordo mavi bayrak asanları neden hedef gösteriyorsun? Yaptığın sportif değil.. Yaptığın yöneticilik değil provokasyon!
Bunu kim diyecek? 
Ayrıca sen haftalar önce demedin mi “Trabzonspor açık ara en iyi futbolu oynuyor”
Şimdi kalkmışsın, bir oraya bir buraya volta atıyorsun! Külhan beyliği yapıyorsun! Bir de haddini aşıp, İstanbul’u kendinin sanıp, “Bu şehirde bunu yapamazsın” diye ferman yayınlıyorsun.
O şehir senin başarısızlığını örtmen için kullanılacak argüman değil.. Aslında Trabzonlulara ‘haddinizi aşmayın’ derken kendin haddini aşıyorsun!
Bunlar beceriksiz,  başarısız olduğun gerçeğini örtecek mi sanıyorsun?
Senin bu pervasız tavrın nedeniyle İstanbul’da hedef gösterdiğin onca Trabzonsporludan sadece bir tanesinin bile burnu kanarsa sebebi sensin!
Bundan sonra tüm kamuoyu böyle bilsin!