Trabzonspor Kulübü’nün bu sezon ligde estirdiği rüzgar kasırgaya dönüştü. Galatasaray’ın camiası karmakarışık.. Beşiktaş düştüğü borç yükü ve elinden çıkaramadığı oyuncular yüzünden bitik! Fenerbahçe zaten Aziz Yıldırım’ın bıraktığı enkazla cebelleşiyor!  Bu ezeli ve güçlü rakiplerini alt eden lige kemik yapısına eklediği nokta atışı transferlerle futbol resitali izleten Trabzonspor, onları gerçek yüzleriyle karşılaştırdı! Peki onlar ne yaptı? Kendi sorunlarını çözmek yerine iftiraya gitti. Çirkinleşti. Kendi yöneticileri hatalarını ya hakemlere yıktılar.. -ki bu hakemlerle futbolu tiyatroya çevirip şampiyonluklar kazandıklarını da unuttular. Ya da Futbolu yönetenleri hedef aldılar. - ki onları da başa getiren onlardı! Yani anlayacağınız futbol severler Trabzonspor onları gerçeklerle yüzleştirirken gerçek futbolunda ne olduğunu ortaya koymanın haklı gururunu yaşıyor. Birileri çıkıp şunları söyleyebilir; lig şaibeli bakın şu istifa etti, TFF Başkanı Nihat Özdemir gitti, hakemler el çektirildi falan.. gibi tuhaf tuhaf şeyler uyduracaklardır. Ama her uydurdukları onlara batıyor! 2010-2011 sezonunda da Trabzonspor şampiyon oldu. O zaman da TFF Başkanı istifa etti. Bunlar hep Trabzonspor ligin içinden geçerken yaşanmasının tek sebebi var; Trabzonspor’ıu durduramadıklarındandır.

Bundan sonra ne demiştik; Türk futbolunda yeni dönem başlıyor! Türk futbolunu aciziyet içine düşürüp kenara çekilemeyecekler artık.. Çünkü kendi ego ve menfaatleri uğruna futbolu rezil edip ülkenin ekonomisine zarar verdikleri, milli takımı düşürdükleri durumu birileri gördü! Görmek zorunda kaldı!
Buna artık Anadolu izin vermeyecek.
Anadolu’nun ağabeyi müsade etmeyecek. 
Trabzonspor Türk futbolunu kalitesiyle ayağa kaldıracak. Örnek alınacak ve kimse tiyatro sahnelemeye cesaret edemeyecek!

PEKİ RIDVAN DİLMEN YA KÜSTÜM OYNAMIYORUM DERSE

Rıdvan Dilmen TRT’deki programına ara vermişti. O dönem Trabzonspor zirveyi açık ara kapatmıştı. Artık Rıdvan Dilmen’in son sözleri; Trabzonspor şampiyonluğu garantilemiştir oldu. Hatırlarsanız üzgün, kırgın, bir çocuğun fırtınada yıldırım seslerinden  korkup yatağın altına saklandığı andaki kadar ürkekti.

Ve dediki, yeter ben artık lig bitene kadar TRT’ye çıkmayacağım. E ne oldu? Şimdi yeniden TRT’de başladı! Peki istediğin zaman istediğin gibi elini kolunu sallayarak bozdum oynamıyorum yada hadi ben geldim diyeceğin yer mi senin TRT? Bu devletin ciddi bir kurumunu sen arka bahçen mi sandın? Asıl Rıdvan Dilmen’in bu kadar rahat hareket etmesini sağlayacak kadar keyfi hareketlerini çekecek kadar müsade edenler kimler? Onlar bir gün hesap verecekler!

Daha bitmedi.. TFF Başkanlığına adaylığı konuşuluyor. Hadi aldınız Türk futbolunun başına getirdiniz! Peki bu adam TFF’nin başındayken TRT’deki gibi küstüm oynamıyorum derse! Ve çekip giderse.. Yine olsun, git evine uyu dinlen, ya da tatile çık, sonra eğer canın isterse gelir tekrar başlarsın mı diyeceksiniz? Ya da kimler diyecek? Şimdi merak ettiğimiz bu..

AHMET AĞAOĞLU ELLERİNDEKİ KOZU ALDI

TFF Başkanlığı adaylığı konusunda şurda bütün takımların başkanlarına gidelim..
Anadolu’nun tüm lig başkanlarını toplayalım hepsi istisnasız Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu der! Çünkü Kulüpler Birliği Başkanlığını da layıkıyla yürütüyor, Trabzonspor’da yaptığı hamlelerle adeta ders veriyor.. Adaletli davranıyor. Haksızlık karşısında sözünü esirgemiyor. Ama o yinede son hamlesiyle ders verdi. TFF Başkanlığına oynuyor diyenlerin yüzünü kızarttı.
Bakın son sözleri şunlar;  "Türk futbol dünyası içerisinde Allah'ın bahşedeceği en güzel yerdeyim. Trabzonspor'un başkanlığını yapıyorum. Farklı bir mevki peşinde değilim” diyerek TFF Başkanlığına aday olacak iddialarına yanıt verdi. Şimdi gidin yalanlarınızla az ötede oynayın!”
Şimdi ellerinde Trabzonspor’a karşı oynadıkları kara propagandayı aldı. Hadi buyrun.. Görelim sizi..