Trabzonspor’da her şey yolunda gidiyor. Trabzonspor oyuncuları idmana çok istekli çıkıyorlar. İnanılmaz heyecanlılar. Hıncal Uluç gibiler de kaliteli oyunu zengin kadrosuyla zirvede farkı açmış  Trabzonspor Kulübü’nü görünce kuduruyorlar.

Öyle kuduruyorlar öyle nefretle bakıyorlar ki, Trabzonspor’un taraftarının Trabzon ve İstanbul’dan ibaret olduğunu sanıyorlar. Sosyal medyada dünyanın dört bir yerinden Uluç’un bu sözlerine tepkiler yağdı. Hatırlarsanız Aspor’un diğer bir yorumcusu Kemal Belgin de Bakasetas’ın Uzungöl’deki fotoğrafında beynindeki pornografik kılcal damarlar harekete geçmiş olacakki, anlamsız anlamsız ekranda tuhaf tuhaf hareketler yapıp sözler söyledi.

Dedik ya Trabzonspor’un bu zirve hali, şampiyonluğa emin adımlarla yürümesi onları hasta ediyor.

En son Trabzonspor idmanında çekilen Abdulkadir Ömür ve Abdullah Avcı’nın samimi karesi de konuşan fotoğraflar albümünde ilk sıraya girer. Kim çektiyse deklanşörüne sağlık.. 

Haftalar önce kötü performansı nedeniyle eleştirilen Abdulkadir Ömür’ü Avcı yeniden diriltti. Ömür hem Trabzonspor’a büyük katkı sağlıyor yeni transfermiş gibi, hemde milli takımın adeta itici gücü oldu.
Son maçta gol pası dahil etkili atakların hepsinde yer aldı.

Bu arada Trabzonspor kongresine doğru bir çok isim yazılıp çiziliyor. Yönetici adayı olarak bir çok isim gündeme geliyor. Camianın sevdiği güçlü isimler de var bunların arasında… Bu da Trabzonspor camiasının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ne kadar büyük.. 

Trabzonspor her anlamda şampiyonluğun tek adayıdır.

Siz aldırmayın o “Bunlardan ne olur” diyenlere.. Trabzonspor bu ligin en iyisidir. Hakkıyla yönetilen her maçta 3 puanı alan taraf olacaktır.

Bir de dip not düşelim;

Hıncal Uluç kafasındakilerin alt benliğinden fışkıran pislik irini aslında şu: “ülkeyi ve futbolu yönetenler; Trabzonspor şampiyon olursa Türk futbolu maddi anlamda çöker.. Taraftarları çok yok camiası da sanıldığı gibi büyük değil.. 3 büyüklerden birini şampiyon yapın!”

İşte bu nedenle..

Yıllardır Türk futbolunu bitiren, Trabzonspor’un üzerine çöküp şampiyonluklarını gasp eden bu şeytani dürtüyü biliyor, tanıyoruz.

Hazımsızlığınızı..

Gazınızı yeşil sahanın dışına çıkarın!

Kokunuzdan etraf leş oldu.