Trabzonspor’un bu sezonki devam eden  performansı oldukça dikkat çekiyor. Ligin 12. haftası itibarıyla en yakın rakibi Hatayspor’a 7, en yakın İstanbul’un büyütülmüşlerinden Galatasaray’a 9 puan farkla, tam 30 puanda lider olmak tabiki iyi performans olmanın yanında, kıskandırıcı ve kışkırtıcıda olmaktadır.

Ligimizde yıllarca şampiyonluklara ambargo koymuş İstanbul’un bu üç büyüğü, kötü transfer ve kötü yönetilmekten bu durumda olduklarını göz ardı ederek, onlarda mazeret bitmediği gibi bu durumada binbir mazeret üretmektedirler fakat nafile, Bilmiyorlarki kimisinin Megafon, kimisinin kibir, kimisin tehdit sonunu getirdi, dahada getirecek.

Tabi Trabzonspor yönetimi aklı Selim olup bu süreci, kapris, büyüklenme, şımarıklık ve ukalalık yapmadan iyi yönetirse ki inanıyorum iyi yoldayız ve iyi yönetiyorlar ve yöneteceklerde, o zaman atı alan Üsküdar’ı geçer misali, şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin bizi yakalayıp egale etmeside çok zor olacaktır.

Tabi burada teknik heyet ve oyuncularada büyük iş düşmektedir, Özellikle rakip tribünlere, medya organlarına ve olumlu yada olumsuz rakip yönetici açıklamalarına kulaklarını tıkayıp, profesyonel yaşamanın yanında, yaptıkları işe konsantre olarak, hatta ultra konsantre olarak görevlerini yerine getirmeleri ki inanıyorum gereğini yapıyorlar ve yapacaklardır.

Bunları neden dedim, Bu hafta itibari ile bu durumu görüp iyi analiz eden, şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz ve onların görsel ya da yazılı olsun fark etmiyor bütün medya ayakları, Trabzonspor’a yönetici, hoca ve oyuncu üzerinden methiyeler düzmeye başlamalarını çok tehlikeli bulduğumdan.

Trabzonspor ve camiasını zerrei miskal kadar sevmeyen, Rüyasında bile sana hayırlı rüya asla görmeyecek olan bu gürüh, kalkmış Trabzonspor’un başta kalecisine olmak üzere oyuncularına, Başkan ve yönetimine, Abdullah avcı ve teknik heyetine methiyeler düzüyor olması, birde bunu isim isim kişiler üzerinden yapıyor olması çok manidardır.

Bu abartılı övme ve methiye düzme işini sırf, bahse konu kişi ve kişilerin dolayıyla Trabzonspor’un konsantresini bozmak, yarıştan geri düşürmek için yaptığını, artık bebeler bile biliyor. Ama onlar hala şunu anlayamamış ve bilmiyorlar ki, O eski camlar bardak oldu, artık bu Gazlar yemiyor.

Sözümona, uğurcan Çakır’ın artık Türkiye’yi aşan bir kalitesi olduğunu ve 50 milyon Euro‘nun altında satılmayacağını dillendirerek kalecimize ve camiamıza gaz vermek, aslında bu gazla kalecimizin aklının karışması ve performans düşüklüğü yaşaması amaçlanmaktadır. Bu manüplatif açıklamaların diğer oyuncu, teknik heyet ve yönetim üzerinede değişik konularla yapılması çok manidardır.

Üstelik bunu bizim camiamızın bir numaralı itici zanlıları Rıdvan Dilmen ve Volkan Demirel, İstanbul ve dolayısıyla üç büyütülmüş kulübün rant kölesi medyanın yapması, artık her şeyin net görüldüğü bugünkü elektronik ortamda çok komik olarak karşılık bulmasına ve misli ile bunu yapanların alaya alınmalarına neden olmaktadır.

Halbuki bilmiyorlar, o eski Trabzonspor, o eski Trabzonspor taraftarı ve o eski Trabzonspor medyası yok artık, şimdiki bu unsurlarımız, bu gazın ne anlama geldiğini idrak edebilecek ve bu tuzağa düşmeyecek bilinç ve olgunluktadır.

O nedenle beyler bende diyorumki, bu seneki Hamsi çok Kılçıklı, her kesin boğazına takılıyor, kolay kolay yutamayacaklar, zorları bundandır. Biz sadece bunun bilinci ile takımımızın hep yanında ve destekçisi olalım, coşalım coşturalım.

Trabzonspor Taraftarının, Fenerbahçe ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası, şehir merkezleri, açık alanlar ve her ortamda yaptığı coşkulu kutlamaları sanmasınlar ki, bir galibiyete sevinmektir, bilsinlerki bu gösterilerimiz Şampiyonluğun FREGMANIDIR, dahasını filmin sonunda herkes görecek.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)