Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'in lider takımı Trabzonspor, transferde de erken davranarak eksiklerini bir bir kapatıyor.

Gervinho ve Edgar'ın sakatlığı, gelecek sezon yabancı kontejanının artması ve şampiyonluk halinde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edilmesi gibi faktörleri düşünen Bordo-Mavililer transferleri buna göre yaptı.

Gervinho'nun sakatlığı sonrası Kouassi'yi devre arası gelmeden kadrosuna katan Fırtına, kanat rotasyonunda kullanabilmek için Kouassi'yi, hücumda da zenginlik kazanabilmek için Edin Visca'yı renklerine bağladı. Uzun süren solbek arayışlarında Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'in genç yıldızı Puchacz'ı gözüne kestiren Karadeniz ekibi oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı başardı.

Bu oyuncuların yanı sıra geleceğe yönelik hamlelerde yapıldı. Cüzi bir bonservis ücreti ile Altınordu'dan transfer edilen Enis Destan'ın yanı sıra Bursaspor'dan Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör de kadroya katıldı.

Transfer dönemini istediği gibi geçiren Bordo-Mavililer, Edgar Ie ile sözleşme feshi sonrası bir stoper oyuncusunu daha kadrosuna katmak için çalışıyor.

Vitor Hugo ile uyumlu bir görüntü çizen Edgar'ı yabancı kontenjanı sebebiyle kaybeden Trabzonspor, bu bölgeye yabancı stoper getirebilmek için elinden bir oyuncuyu çıkarmalı.

Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Ömer Toprak gibi isimlerden sonuç alamayan Trabzonsporlu kurmaylar, transferin son günlerinde Trondsen'i gönderip kaliteli yabancı bir stoper kadrosuna katabilir.

Yerli ve yabancı alternatifleri azalan Trabzonspor'da şu isimler gündeme geldi: Serdar Aziz, Eric Baily, Koray Günter