Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da taraftarların en büyük beklentisi kuşkusuz Alexander Sörloth oldu.

Cyrstal Palace'dan kiralık olarak Bordo-Mavili takıma geldiği sezon attığı gollerle Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuran oyuncunun yeniden kiralanması konusu gündemden düşmüyor.

49 maçta attığı 33 golle kariyerinin en yüksek skor katkısını verdiği Trabzonspor'dan Leipzeig'e giden Norveçli oyuncu burada yalnızca 6 gol 4 asist kaydedebilmişti.

MARSCH'DAN SORLOTH'A ÖVGÜ

Trabzonsporlular'ın gözü Amerikalı teknik adam Jesse Marsch'ın vereceği karara çevrildi. Eğer Sörloth'un kiralanması durumu söz konusu olursa burada Bordo-Mavili ekibin eli oldukça kuvvetli. 

Alman basınında yer alan habere göre; takımın yeni teknik direktörü Marsch kampın başlaması sonrası Alexander Sörloth ile özel bir görüşmede yaptığını kaydederek, "Alex harika bir insan ve harika bir futbolcu. Antrenmanın ilk maçında birkaç kez golle buluşması ile de bunu gösterdi." ifadelerini kullandığı belirtildi.

HEM AVCI HEM TARAFTAR İSTİYOR

Abdullah Avcı'nın Norveçli golcü ile olumlu görüşlerini bildirmesi taraftarı heyecanlandıran başka konu oldu. Avcı 'Sörlöth gelcekse forvet transferinde beklerim' demişti. Trabzonsporlu taraftarlar ise Alexander Sörloth'a mesaj göndermeye devam ediyor. Golcü oyuncunun İnstagram'dan 'Yeni sezonun ilk antrenmanı' notuyla paylaştığı fotoğrafın altına yüzlerce taraftar 'Come to Trabzonspor' şeklinde cevap yazdı.