Trabzonspor kanat oyuncusu aramaya devam ediyor. Bu isimleren birisi Atletico Madrid de forma giyen Vitolo. 31 yaşındaki oyuncu için bordo-mavililerin Getafe ile görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu arada Marca gazetesinin bugünkü haberine göre, “Getafe’nin gözünde Vitolo var. Vitolo da kendi adına Atletico Madrid'den ayrılmamayı tercih etti. Madrid’in küçük ekibinin projesi onu o kadar baştan çıkarıyor ki, sahip olduğu altı milyon euro’luk maaşta indirime gitmeye bile hazır. Ancak buna rağmen Getafe’nin gücü Atletico’ya bonservis ödemeye ya da maaşının yarısını karşılamaya bile yetmiyor.

Bu nedenle, üç taraf operasyonun ilerlemesi için farklı olasılıkları araştırıyor. Atlético olası bir maaş kısmını ödemeye ve  sözleşmenin feshine hazı. Getafe ise ancak Vitolo’nun yüzde 50’sinin Atletico tarafından ödenmesine rağmen Vitolo için sadece 1.5 milyon euro ödemek istiyor. Bü yüzden Osmanlı topraklarından gelen teklif de düşünülüyor” denildi.

Trabzonspor ilk etapta Betis’ten Tello ile ilgilendi. Daha sonra gündeme Munir El Haddadi geldi. Ancak iki oyuncu içinde herhangi bir ilerleme olmadı.