Haberlobi/Haber Servisi
 

 Trabzon Şehir Hastanesi’nde son durum... Trabzon Şehir Hastanesi İnşaatını AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu inceledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon’da Akyazı Dolgu sahasında hemen Trabzonspor Stadyumu yanında devam eden Trabzon Şehir Hastanesi İnşaatını inceledi. Beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekili Sezgin Mumcu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulhamit Özdaş, Alper Bektaş ve  Ayşe Akyüz de vardı.

HAFRİYATI SÜRÜYOR

Trabzon Şehir Hastanesi İnşaatı ana yüklenicisi Kalyon İnşaat yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, şunları aktardı; “Hayal denen Şehir Hastanesinde şantiye mobilizasyonu, atıksu ve içmesuyu alt yapısı, çevre güvenliği, işçi koğuşu ve kazan dairesi mobilizasyonları, sanat yapıları ve prefabrik beton imalatları, şap, seramik, elektrik, zayıf akım, hafriyat çalışmaları hızla devam etmektedir.”

VADEDİLDİĞİNDEN ÖNCE BİTECEK

“Bu büyük ve bir o kadar da hayati öneme sahip Trabzon Şehir Hastanesi vizyon projesinin vadedildiği tarihten önce milletimizin hizmetine sunulacağına olan inancımız tamdır.”

KAZIKLARIN YÜZDE 35’İ ATILDI

“Fora kazık, boş fora kazıları ve test kazıkları çalışmaları devam eden inşaa sürecinde, kazı çalışmaları %35 seviyelerine getirilmiştir.

“24’ü ana yüklenicinin, 117’si alt yüklenicilerin olmak üzere 141 çalışanı ile Şehir Hastanesi’nin inşaa süreci hızla devam etmektedir.”