Orman Mühendisleri Odası Genel merkezi 3 ayda bir gerçekleştirdiği başkanlar kurulu 2024 yılı ilk toplantısını Doğu Karadeniz Trabzon Şubesi ev sahipliğinde Trabzon'da gerçekleştirdi. 

Toplantıya Genel Başkan Hasan Türkyılmaz, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile 15 şube başkanı katıldı. 

Whatsapp Image 2024 04 23 At 22.13.25

3 gün süren toplantıda Orman Mühendisleri Odası’nın üyesi orman mühendisi Orman Endüstri Mühendisi ve ağaç işleri endüstri mühendisi ve Türkiye ormancılık teşkilatlarının sorunlarının ve çözümlerinin başkanlar kurulunda  teferruatlı değerlendirilmesi ve izlenecek yol haritası belirlendiği dile getirildi. 

Başkan Hasan Türkyılmaz Haberlobi'ye yaptığı açıklamada 'Türkiyemizin ve Karadeniz'in incisi Trabzon’da gerçekleşen 2024 yılının ilk Başkanlar kurulu toplantısı  meslektaşlarımız için hem meslek kurumlarımız için hem de güzel yurdumuz Türkiye için hayırlı sonuçlar doğurması ve hayırlı işlere aracılık yapması için önemli bir görevi ifa etti' dedi.

Türkyılmaz sözlerine Türkiye temsilen toplantıya katılan tüm şube başkanı ve genel merkez yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyor Türkiye’nin küresel ısınma ve iklim değişikliği sürecinde ormancılık sektörünün öneminin ve ekosistem hizmetlerinin değerinin bilinmesi gerektiği önemli bir süreci birlikte yaşıyoruz. Herkesi yaşamın ana objesi olan akciğerlerimiz ormanlara sahip çıkılması konusunda toplumsal bilince katkı vermesi için göreve davet ediyoruz diyerek devam etti.

Trabzon jandarma göz açtırmıyor Trabzon jandarma göz açtırmıyor

Whatsapp Image 2024 04 23 At 22.34.13

Whatsapp Image 2024 04 23 At 22.13.48