Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon'da doktor çiftin ailelerin tartışmasında kan akmıştı.

KTÜ Farabi Hastanesi'nde çalışan Burcu Bulut Keleş ile Ümit Keleş dünya evine girdi. Evlenmelerinin ardından iki aile arasında başlayan tartışmalar sonrasında gelin ve damadın Trabzon'da bulunan evlerinde iki aile bir araya geldi. Tartışmanın ardından gelinin Kastamonulu eski astsubay olan babası Basri Bulut silahını damada doğrulttu. Damadın babası olan Hasan Keleş'in araya girmesi sonucu çıkan arbede kurşun saçması meydana geldi ve damat Ümit Keleş, damadın annesi Meryem Keleş, kız kardeşi Edanur Keleş ve baba Hasan Keleş yaralandı.

Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken; kaçmaya çalışan gelinin babası Basri Bulut yakalanmıştı. Bulut, adliyeye sevkedilmesinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Basri Bulut ilk ifadesinde, "Kızımla telefonda konuştuğumda canının sıkkın olduğunu anladım. Bende bir sorun olabileceğini düşünerek eşim ve kızım ile birlikte Kastamonu’dan Trabzon’a geldim. Kızımın evinde damadım ve ailesiyle konuşmamız bir anda tartışmaya dönüştü. Kızımın düğününde takılan altınların damadın ailesinin istediğini öğrendim. Bende onlara ‘altınlar bırakın kızımda kalsın’ dedim. Bir anda üzerime doğdu yürüdüler. O esnada silahımla ateş ettim. Kastamonu’dan kimseye zarar vermek için gelmedim" demişti.