Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Meydan Parkı'nda vatandaşların sorunlarını dinledi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Her zaman halkımızın yanındayız. Onları dinlemek, anlamak bizim asli görevimiz. Bugün burada birlikteyiz. Sorunları birlikte istişare ederek aşmak için mücadele edeceğiz." dedi.

Emekli maaşları ve asgari ücretle ile ilgili şikayetlerini belirten vatandaşla konuşan Ayvazoğlu maaşların bu şekilde belirlenmesinin gerekçelerini anlatarak, "Bizlerin buraya gelme amacımız sizlerin sorunlarını dinlemek. İlk ağızdan sizin sorunlarını dinlemezsem, sizleri temsil edemem. Sıkıntılarımız ortak. Bu maaş sizlere fazlasıyla yeter demiyoruz. Gönlümüz isterki, emeklilerimize, vatandaşlarımıza daha fazla maaş sağlayabilelim. Bunlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin bu sorunlarınızı Ankara'ya iletmek için buradayız. Sizin sorunlarınızın sesi olma derdindeyiz. Bu ülkenin vatandaşları kendinden çok devletini düşünüyor. Şikayetlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ise, "Bugün milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ile birlikte Trabzon Meydan'da halkın içinde olmak istedik. Kadın Kolları teşkilatımızla beraber vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. AK Parti insan merkezli bir siyasi partidir. İnsanımıza daha fazla dokunabilmek, daha fazla ulaşabilmek adına çalışıyoruz. Milletimizin her zaman yanındayız. Bizim amacımız sayın Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde tüm halkımızla beraber ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.