Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçları sona erdi. Başakşehir'in liderlikle kapattığı haftada Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi, Trabzonspor kritik maçta 3 puanı hanesine yazdırdı.

İşte detaylar...

8. hafta maçları gündüz oynanılan Kasımpaşa Gaziantep FK maçı ile başladı. İstanbul ekibi, rakibini Celina'nın attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 12'ye yükseltti.

kasımpaşa-gol-sevinci-1000x700

Günün diğer karşılaşmasında Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Eryaman Stadı'nda oynanılan karşılaşmayı Okaka ve Deniz Türüç'ün golleri ile kazanan Medipol Başakşehir ligde 5. galibiyetini aldı. Namağlup Başakşehir, 17 puanla averaj farkıyla liderliğe oturdu.

ankaragücü-başakşehir-maçı

Akşam oynanılan karşılaşmada Trabzonspor, Yukatel Kayserispor'a konuk oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmada Kayserispor maçın başında bulduğu golle öne geçse de ikinci yarı toparlanan Trabzonspor, Anastasios Bakasetas ve Umut Bozok'un golleri ile rakibini mağlup etmeyi başardı. Kritik haftada alınan 3 puanla Bordo-Mavililer, 5. sıraya yükseldi.

trabzonspor-galibiyet-sevinci-1000x700

Gecenin son maçında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

2 Ekim Pazar günü ligde 4 maç oynandı.

Alanyaspor ile Giresunspor 1-1 berabere kaldı.

Yeni teknik direktörü Volkan Demirel ile ilk maçına çıkan Hatayspor, 10 kişi tamamladığı Sivasspor karşılaşmasından 2-1 galip ayrıldı ve bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Konyaspor, ligin yeni ekibi Ümraniyespor'u Muhammet Demir'in golüyle 1-0 mağlup ederken puanını da 17'ye yükseltti.

konyaspor-ümraniyespor-860x504

Gecenin son maçı Beşiktaş Fenerbahçe derbisine sahne oldu. İki takımın etkisiz performansı sonrası maç 0-0 sona erdi. İki takımda sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Haftanın son karşılaşması 3 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da oynandı. Fatih Karagümrük ile İstanbulspor Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın başında 1-0 geriye düşen İstanbulspor Rroca ve Topalli'nin attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.