AHMET AĞAOĞLU NASIL BİR GENEL KURUL YAŞADI?

Trabzonspor Genel Kurulu dün yapıldı. Genel Kurul salonuna Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, alkış tufanıyla girdi. “Büyük başkan” sloganları atıldı.

İçeride 250 civarında delege vardı. Normalde kayıtlı delege sayısı 9 bin civarıdır. E 10 bin de silinmişti!

Çok katılımcı gelmedi. Pandemi sonrası ilk genel kurul olduğundan da olabilir diğer nedenlerdende..

Ahmet Ağaoğlu en rahat genel kurulunu yaşadı.

Öyle muhalif kanadın çok da ağırlığı görülmedi. Çoğu da genel kurula gelmedi zaten.

SALONDA ONLARIN GÖZLERİNE BAKIP SESLENDİLER?

Trabzonspor Genel Kurulu’nda merak edilenlerden bir tanesi de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve  Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in arasında ne olacağı idi. Genel Kurulda ayrı yerlerde oturdular. Protokolün en önünde Ağaoğlu, o da diğer yan taraftaydı.

Birbirleri ile diyaloğa girmemeleri dikkat çekti.

Bazı konuşmacılar özellikle Ağaoğlu ve Alp’in ismini aynı cümlede kullanıp, onlara doğru baktılar.

Bu arada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan salonda olmadığı  gözlendi.

Acil bir durum nedeniyle son dakika katılamadığı bilgisine ulaştık.

GELİN BİR DE BU AÇIDAN BAKIN!

AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzonspor Genel Kurulu’nda, ‘Fenerbahçe şikeci bir kulüptür’ diyerek seslendi.

“Fenerbahçe’nin şikeci bir kulüp olduğunu, şike yaptığını bir kez daha haykırıyorum. O mücadele bitmez, bitmeyecektir. Eskişehirspor’da yaptıklarına bir baksın, Trabzonspor onlara imza veremez. Sadece Eskişehirspor'dan değil, hakkımızı alana mücadelemize devam edeceğiz. Bu dil ağzımızda döndüğü sürece Fenerbahçe'nin şike yaptığını, şikeci bir kulüp olduğunu, bir taraftar olarak olarak bir kez daha haykırıyorum.” dedi.

Salonda alkış koptu. Sosyal medya sallandı!

Ahmet Metin Genç’in bu seslenişini samimi bulmayan bir kesim Trabzonspor taraftarlar, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bunu söylesin” dediler. Eleştirdiler.

Ama şunu belirtmek isteriz! Trabzonspor’un hakkını yıllardır her genel kurulda, divan başkanlığı yaptığı her alanda söyleyen hiç lafını esirgemeyen de Ahmet Metin Genç’tir.

Biz samimiyetine kefiliyiz.

Trabzonspor’da yöneticilik yapanlar bile sustu o konuştu. AK Partili olduğu halde “önüm kesilir darbe yerim” gibi hesapların içine girmedi.

Bizce Trabzonspor Genel Kurulu’nda yine ilan etmiştir. Bundan sonra istanbul’da şu yankılanmıştır, “Trabzonspor Genel Kurulu’nda Fenerbahçe’nin şike yaptığı dillendirildi”

Yetmez mi?

YOMRA DOĞALGAZA KAVUŞTU SENE SONUNA KADAR HEDEF 3 BİN ABONE

Trabzon’un en fazla gelişen en hızlı büyüyen ilçesi Yomra’dır. Yomra’da hastane, adliye, 5 yıldızlı oteller.. Her şey var. İnanılmaz yükselişte! Hatta siyasi gündemi bile Yomra belirlemeye başladı. Bunun bir çok nedeni vardır.

Yomra’ya daha önceki yazılarımızda ‘dikkat edin’ demiştik. Bakın şimdi gelinen noktada ne acıdır ki doğalgazı yeni geldi! Neyseki geldi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 168 abone için doğalgaz kutusu koyuldu. Sene sonuna kadar 3 bin abone yapılacak. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık daha önce, doğalgazın bilerek Yomra’ya getirilmediğini çünkü kendisinin İYİ Partili olduğunu ima etmişti. Neyse bu tartışmaların içerisine girmeyelim. Yomra’ya doğalgaz hayırlı olsun.

TÜRK BAYRAKLARINI SOLGUN GÖRÜNCE UYARDI

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Of İlçesi’nden bir detay paylaştı.

Direklerde Türk bayraklarının asılı olduğunu fotoğrafını paylaşıp, “

Dün alan çalışması  ve bir takım ziyaretler için Of ilçemizdeydik .Yol boyunca bu bayraklardan onlarcası direklere asılmış ve hepsi güneşten solmuş. Şanlı bayrağımızın rengi  Al  dan  pembeye dönmüş neredeyse.

Bu görüntü  ne şanlı  bayrağımıza ne  Of a nede Trabzon'umuza yakışıyor .İlgililere sesleniyorum lütfen gereğini yapın.” dedi.

İl Başkanı Hacısalihoğlu’nun bu paylaşımı sonrası Of Belediyesi harekete geçtiğini duyduk.

AKÇAABAT HEYETİNİ ALIP SÜLEYMAN SOYLU’YA GETİRDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile diyaloğu çok iyidir. Ayvazoğlu’na, “Kardeşim” der. Vekillik yolunu Ayvazoğlu’na Süleyman Soylu açmıştır.

Bahar Ayvazoğlu da Soylu’yu her zaman onura etmiştir.

Şimdide öyle..

Bahar Ayvazoğlu AK Parti Akçaabat heyetini alıp Bakanlığa getirdi. Birlikte sohbet ettiler.

Süleyman Soylu için Ayvazoğlu şu notu yazdı;

“Kime el açacakmış, şu mukaddes caddede.

İki yerde eğilir: rüku ile secdede!

Akçaabatımızın yiğit evlatlarıyla, şehrimizin yiğit evladı, kıymetli İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun her daim yanındayız!”

TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI BİLETLERİ ELEŞTİRİLDİ

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun her yıl düzenlediği tiyatro festivali bugün başladı. Tiyatro festivaline  her sene 10’dan fazla gösteri grubu gelirdi. Başka başka ülkelerden katılırlardı. Bu sene Trabzon Devlet Tiyatrosu İl Müdürlüğü epey uğraştı lakin 1 ülke ancak gelebildi. Tiyatro festivali öksüz kalmasın diye diğer illerden bir çok tiyatro grubu geldi. Bugün festival başlayacak. Sizde bu festivali öksüz bırakmayın.

( Tiyatro festival haberimiz bu linkte https://www.haberlobi.com/trabzon/trabzon-da-tiyatro-festivali-basliyor-h12264.html )

Şimdi gelelim bir eleştiri notuna..

Bir okurumuz bize tiyatro festivalinin bilet fiyatını attı.

Pandemi öncesi 10 lira olan bilet 50 liraya çıktı. Neden diye soruyor?

Aslında gerçekten bu festival için makul bir fiyat gibi geldi. Yalnız pandemi sonrası hani daha çok insan çekmek için biraz daha aşağı çekilebilirdi. Elbet bir nedeni vardır. Boş koltuklara üzüldük yalnız! Trabzon’da Tiyatro Festivali Düzenleniyor ve salonların bir çoğu boş.

Tanıtım mı yapılamıyor nedir anlamadık!

TRABZON YİNE SAHİPSİZ KALDI

Mesela bir detay daha verelim.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bugün saat 18.00-19.00 arasında Sümela Manastırı’nın açılışı yapacak.

Resul Dindar Konseri ve  Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından konser verilecek.

Maçka Belediyesi yaylalara ücretsiz otobüs kaldırmaya başladı.

Yahu Trabzon’da bunca güzel etkinlik olacak kurumlar ne iş yapıyorlar? Günler öncesinden bu etkinlikler duyulması gerekmez miydi?

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde arkadaşlar hala kapanmanın devam ettiğini mi sanıyorlar? Trabzon Valiliği neden böyle şeylerde öne çıkacak hamleler yapmaz?

Vay be..

Kim yapacak bunları Ankara’dan gelenler mi?

Vallahi anlamıyoruz billahi bilmiyoruz..

Bu kentin sahibi yok!