Haberlobi - Haber Servisi // İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, ekibi ile beraber Trabzon'a geliyor.

Burada partililerle buluşacak olan Aydın aynı zamanda bir takım temaslarda da bulunacak. Koray Aydın ayrıca, Trabzon toplu üye katılım programına katılıp Ortahisar Mahalle Başkanları sertifika töreninde yeni üyelerin rozetlerini takacak.

Koray Aydın ile birlikte GİK üyeleri Şükrü Kuleyin ve Yavuz Aydın'da Trabzon'da olacak.

4c68125f-6bfe-4074-b873-a2febf7a36ad

PARTİNİN BEYİN TAKIMI

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın düzenleyeceği program 18 Aralık Cumartesi günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve partililer program için tüm hazırlıklarını tamamladı.

"BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ"

İYİ Parti'li Koray Aydın son açıklamalarında çarpıcı konuşmuştu:

"Göreceksiniz yanılacağımızı sanmıyorum. Birinci parti olacağız. Çünkü sahada çok iyi örgütlendik. Uzmanlarla da konuşuyoruz. İYİ Parti böyle devam ederse birinci parti olacak. Bu durumu araştırmacılar da kabullenmiş durumda. İYİ Parti seçime öyle kadrolarla çıkacak ki, rahatlıkla birinci parti olacak. 2002 yılında AK Parti yüzde 34 oy alarak nasıl iktidar olduysa; Allah nasip ederse biz de belki o oy oranının üzerinde birinci parti olacağız."

a592c1ce-8909-41ce-9e69-5abd9158cc7b