Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor Kulübü ile Medipol Başakşehir Edin Visca transferi konusunda el sıkıştı. Uzun süren görüşmeler sonrasında iki kulübün başkanları ve Edin Visca kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Edin Visca, "Sayın başkanım benim için 'baba gibi'. Yaklaşık 10 senenin ardından bugün buradayım. Yıllardır o kadar kulüp teklif getirdi; ancak beni bu kadar isteyen bir takım hiç olmamıştı. Bugün heyecanlıyım Trabzon'a gideceğim için. Her sezon için kendime yeni bir hedef koyuyorum. Taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk yaşayıp tekrar Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorum. Hocam 'benim öğretmenim' zaten. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şeyler yaşadık, ayrılmak hiç kolay değil. Büyük bir camiaya gidiyorum. İnşallah sağlıklı huzurlu bir şekilde yeni başkanımla kupa kaldıracağım." dedi.

edin-visca_7310

Abdullah Avcı ile konuştunuz mu sorusuna, "Abdullah Avcı benim öğretmenim zaten. Konuştuk onunla da. Onunla beraber çok çalışmak istedim. Orada bir sistem var ve ben oraya gideceğim. Benim görevim sahada." dedi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Yaklaşık 2 aydır görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Trabzonspor bu transferde çok istekliydi. Ahmet Ağaoğlu'na teşekkür ederim. Çok seviyeli bir görüşme yaşadık. Bu transferin gerçekleştirilmesinde oldukça fazla etkenler vardı. Visca'ya da sorduğumuzda kendisi de bu yönde bir karar istedi. Visca sadece bu sene istenmedi. Yaklaşık 6-7 senedir ligin asist ve gol krallığında önde olmuş bir isim. Buraya çok şeyler verdi. Bu kulübün sembolü. Ona bu kulübe verdiği tüm emekler için teşekkür ediyorum. 11 yıl bu formayı onurla taşıdı. Gittiği takımda da kat be kat daha fazla performans sergileyecektir. Hayırlı olsun, camiasında çok büyük başarılara imza atar, inşallah. İki ayda Ağaoğlu ile 20-25 kez bir araya geldik. Ertuğrul Doğan'a teşekkür ederim." dedi.

edin-visca_5627