Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor'un Bosna Hersek'li futbolcusu Edin Visca, Beinsports'a açıklamalarda bulundu.

İstikrarlı performansı ile adından söz ettiren Visca, bunun çalışmanın sonucu olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Ben futbolu 24 saat yaşıyorum ve çok seviyorum. Bu yüzden her sezon performansımı arttırmak istiyorum. Zaten takımda böyle kazanıyor. Asist ve gollerimle takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. 'Edin, Trabzon'da nasıl olacak?' sorusu akıllara geliyor. İlk Trabzon'da maça çıktığımda 40 bin kişi takım arkadaşlarımdan çok beni motive etti. Bende elimden gelenin fazlasını vermeye çalıştım. Belki de büyük camiaya geldiğim için iyi hissettim kendimi. Hiçbir sorun yaşamadım.

edin-visca-1000x700-trabzonspor

"Seneye daha iyi bir Edin Visca olacak"
"Seneye daha iyi hazırlanıp, bu performansımın daha da üstüne koyacağım. Ben devre arasında geldiğimde takım arkadaşlarım büyük işler yapmışlardı zaten ama bende geldiğimde buraya bir iz bırakmak istiyorum. Trabzonspor camiasında bir parça olabilmek başka bir şey... O yüzden sahada, saha dışında, antrenman en fazlamı veriyorum; sorumluluk almak istiyorum. Eğer doğru yaşarsan, futbolda da karşılığını alıyorsun."

"Böyle bir anı yaşamak dünyada birkaç futbolcuya nasip olur"
Galatasaray'a attığı golü anlatan yıldız oyuncu, "O maçta kar da yapmıştı. Soyunma odasına 1-0 geride girdik. Abdullah Avcı, 'Ne oluyor arkadaşlar, biz lideriz' dedi. O gün kaç puan fark atmıştık hatırlamıyorum ama hava da kötüydü ve bunu hissettik. Kaliteli bir kadro olarak gücümüz vardı. Belki de kariyerimin en önemli golü olacak. Bir kırılma anıydı. Ben her zaman o şekilde poziyon alıyorum ve her zaman kalecinin ne yapacağına bakıyorum. O gün Galatasaraylı futbolcu geriye döndü ve beni görmedi. Kaleci ona pas attığında ben koşmaya başlamıştım ve onun geriye döneceğini hissetmiştim. Sonunda da gol oldu. Golü attıktan sonra takım arkadaşlarıma koştum. Böyle bir şeyi yaşamak belki de dünyada birkaç futbolcuya nasip olur. Kariyerimin en önemli golüydü." ifadelerini kullandı.

edin-visca-gol-sevinci-1000x700

visca-2.-gol-1000x700