DEVA Partisi, Trabzon’da ilçe teşkilatlarını belirlemeye devam ediyor. DEVA Partisi Kurucu Trabzon İl Başkanı Gökhan Onur, Ortahisar ilçe başkanlığına atama yapıldığını açıkladı.

 

Onur yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘’Demokrasi ve Atılım Partisi Ortahisar ilçe yönetimimiz hayırlı olsun. Bugün itibariyle, Ortahisar ilçemizde de resmen teşkilatlanmış bulunuyoruz. Sayın Genel Başkanımız ALİ BABACAN ın takdirleriyle Ortahisar Kurucu İlçe başkanlığına atanan Ahmet Tarık ŞANLI ile birlikte DEVA Partisi Ortahisar ilçe yönetimimizi Ortahisar Kaymakamlığına sunduk, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun.  Ortahisar ilçe başkanımızı ve oluşan yönetimdeki tüm ilçe yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum’’ dedi

 

Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Tarık Şanlı ise yaptığı açıklamada,‘’ Trabzon Kurucu İl Heyetimizin önerisi üzerine Sayın Genel Başkanımız ALİ BABACAN ın takdirleriyle 1 ay önce Ortahisar Kurucu ilçe başkanı olarak atandım. Oluşan yönetimimizle birlikte Trabzonumuzun hizmetinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.  Tüm samimiyetimle şunu söyleyebilirimki; inandığım yerde, inandığım ekiple yola çıkmış olmanın güveni ve rahatlığı içerisindeyim. Önümüzdeki günlerde yönetimimize yeni arkadaşlarımız katılacak, ilçe seçimine kadar daha geniş bir yönetim oluşturarak, hiç kimseyi dışarda bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Tüm halkımızı üye olmaya davet ediyorum. Hep beraber hiçbir kesimi dışlamadan ve ötekileştirmeden çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın’’ dedi.