Trabzon'da açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzonspor Tesisleri ve Trabzon Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon Havalimanı'nın genişletilmesi için hem Trabzon'un hem de Trabzonspor'un gönlünün yapılması gerektiğini ifade etti.

Özel'in açıklamaları şöyle;

''Trabzon’un havalimanını yenilenmesi meselesi var. Valla ben bu kadar büyük ihtiyacın, bu kadar ciddi olarak, yıllardır söylendiğini hiç görmedim. Gerçekten ihtiyaç. Hem pistinin uzaması, hem terminal binalarının yenilerinin yapılması lazım. Hem Uluslararası uçuş normlarına uygun şekilde inşa edilmesi lazım. Bu sayede bu güzelliği çekilmesi lazım. Kaliteli turist, cebinde parası olan turist ama bu konda çözüm önerisi yine Trabzon’da tartışma yaratmak üzere.. Ne yapacaklar? Trabzonspor’un alanının yüzde 90’ının istimlak edecekler. Burada tesislere adını veren Mehmet Ali Yılmaz, efsane başkan, onursal başkan, efsane bakan o razıysa o tesislerde bulununan Trabzonspor razı ise Trabzon kenti razıysa bizde razıyız. Bu takım marka.. Her şehrin markası yok. Bu dünyada Türkiye’nin markası. Her şehirde, şehrin takımı önemlidir ama Trabzon’da, Trabzon takımı evlatları kadar önemli. Bu şehrin, bu takımının gönlü yapılmadan, daha iyi bir tesis, daha modern bir tesis ve şehrin takımın rızasıyla bu iş olmalı. Yoksa iki yumurtayı bir birine kırdırtarak… Hem Trabzonspor’un, hem Trabzon’un gönlünü yapamıyorsanız bırakın 6 ay sonra biz yaparız.''