AK Parti il binasında düzenlenen basın toplantısı ile adaylık sürecini değerlendiren Başkan Genç, ‘Çıktığımız yeni yolculuk ve üstlendiğimiz vazifenin sorumluluğunun bilincindeyiz” dedi.

HEYECANLIYIZ, KARARLIYIZ

İl başkanı Sezgin Mumcu, “31 Mart yerel seçimlerinin startını veriyoruz. 5 yıl Trabozn’umuza hizmet eden Murat Zorluoğlu başkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetleri ile kentimize damga vurmuş ve bir çok hizmet kazandırmıştır. Allah yolunu açık etsin. Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Büyükşehir belediye başkan adayımız, Ortahisar belediye başkanlığımızı başarı ile yürüten, 10 yıldır Ortahisar’ımıza ve şehre emeği olan hepimizin abisi yoldaşı Ahmet Metin Genç olmuştur. Bugün mutluyuz. Heyecanlıyız, kararlıyız, bu işi başaracak güçteyiz, inşallah başaracağız. 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah 18 ilçemizle Cumhur ittifakı olarak oy oranımız ile ilk 3’e gireceğiz inşallah. Trabzon AK belediyecilikle tanıştı ve büyük mesafe kat etti. kentimizde kalıcı eserler yaparak, sosyal belediyecilik ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneğini yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Genç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, ‘Bütün gücümüzle bu vazifeyi emanet edeceğim. 31 Mart’a kadar tüm gücümle çalışacağım’ dedi. Kıymetli başkanıma çok teşekkür ediyorum. Siyaset uzun bir yolculuk. Kadim şehrimize AK teşkilatımız ile hep birlikte hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Ahmet Metin Genç koltuğu devretti Başkan Ahmet Metin Genç koltuğu devretti

Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehirde doğmuş, sokaklarının havasını teneffüs etmiş, bütün mahallerini bilen bir isim olarak kadim topraklara hizmet etmenin mutluluk ve gururu ile yola devam edeceğiz. Makamlar geçici, baki olan güzel sözlerle anılmaktır. Bunun bilincindeyiz. Muraz Zorluoğlu başkanım başta olmak üzere kadim şehrimize hizmet eden tüm başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İl başkanım liderliğinde tüm teşkilatlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Mücadelemizi onlarla yaptık. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz”