Trabzon jandarma göz açtırmıyor Trabzon jandarma göz açtırmıyor

Cumhur ittifakı Trabzon’un Yomra İlçesi’nde yarın halkla bir araya geliyor. Cumhur İttifakı AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir, yarın ilçede düzenlenecek olan mitinge tüm vatandaşları davet etti. Büyük ilçe mitingine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili, eski bakan Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen,  AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur ittifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra STK ve siyasi parti temsilcileri katılacak. 

BÜYÜK BULUŞMA YARIN

Program yarın saat 13.30’da Yomra Hükümet Konağı önünde gerçekleşecek. Yomra’yla ilgili tüm projelerin ele alınacağı halk buluşmasında Başkan Adayı Özdemir, miting öncesi açıklamalarda bulundu. “Sevgili Yomra halkı, yarın gerçekleşecek olan önemli buluşmamıza hepinizi davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Cumhur İttifakı adayı olarak, Yomra'nın gelişimine ve refahına katkı sağlamak için kapsamlı bir vizyonla yola çıktık. Yapacağımız çalışmaları her fırsatta siz değerli halkımızla paylaşmak, ortak akılla hareket etmek bizim en büyük yatırımımız” dedi.

PROJELER SESLENDİRİLECEK

Başkan Adayı Özdemir açıklamalarına şöyle devam etti, “Yomra'nın ihtiyaçlarına yönelik çözümlerimizi ve projelerimizi ele alacağımız bu buluşmada, Yomra’mızın gelecekte alacağı yatırımlarında müjdelerini vereceğiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla gerçekleşecek olan mitingimize, çevresel sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konularına da değinecek, şehrimizin bu önemli meselelerinde nasıl daha etkin bir rol oynayabileceğimizi masaya yatıracağız. Saat 13.30'da Yomra Hükümet Konağı önünde başlayacak olan etkinliğimize, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Yomra'nın daha ileriye taşınmasında hep birlikte mücadele edeceğiz. Yomra, AK Parti ile geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecek” ifadelerini kullandı.