Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bordo-Mavili taraftar gruplarının her yıl organize ettiği '1 Meşale de sen yak' etkinliğine katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu şı ifadeleri kullandı:

"Her sene olduğu gibi başarılı bir sezon geçirmemiz dileği ile meşalemizi ateşledik. Umarım bol galibiyetli, sakatsız bir sezon olur. Geçen sezon meşaleyi burada ateşledik; sezonu şampiyon tamamladık, umarım yine aynısı olur."

Sivasspor maçı hakkında konuşan Ağaoğlu, "Güzel bir galibiyet oldu. Sezonun başlangıç maçı diyebiliriz. Önümüzdeki hafta lig başlıyor. Takım yüzde yüz hazır diyemeyiz ancak taraftarı coşturacak bir maç oynadık. Dünyada Trabzonspor taraftarının profili ile özdeşlelen bir profil daha tanımıyorum. Trabzon'da 50 kişiye bir sonraki gün İstanbul'da 90 bin kişiye karşı oynadık. Muhteşem bir taraftarımız var. Taraftarımızla büyüyor ve kazanıyoruz. Bu sezon onlara her zamankinden daha fazla ihityacımız var." dedi.

Transfer konusuna değinen Ağaoğlu, "Herkesin beklentileri var ancak burada önemli olan hocamızın beklentileri. Hocamızın belirlemiş olduğu profilde 1 yada 2 oyuncuyu kadromuza katacağız. Mücadele gücünü arttırdığınız zaman kadronuza katacağınız oyuncularda da farklı vasıflar arıyorsunuz. Bu oyuncuları bulurkende sizin bütçenizle örtüşmeli. Herkes müsterih olsun. Hocamızın beklentileri ölçüsünde 1 yada 2 oyuncu; belki transfer dönemi kapanmadan bir oyuncu daha kadromuza katabiliriz. Takımın iskeleti ile de fazla oynayamazsınız." dedi.