Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, yarın sahasında Kızılyıldız'ı ağırlayacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır, kritik karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarından satır notları:

  • "Rakibe bireysel olarak değil, ancak özel önlemlerimiz olacak"
  • "Benim oyuncu grubum pırıl pırıl ve enerjisi çok yüksek. Sahanın içerisinde ve dışarısında konuşaibliyoruz. Sahadaki tekrarlara ihtiyacımız var. Sezon başladığından beri Süper Lig, Avrupa Ligi, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi maçları oynadık. Geçen hafta üç deplasman maçı oynadık ve iklim değişiklikleri hiç kolay değil."
  • "Motivasyon öenmli, iyi bir aile ortamımız var. Geçen seneden daha iyisini yapabiliriz ama daha fazla tekrarlara ihtiyacımız var. Kasım ayı itibari ile daha iyi olacağız."

Uğurcan Çakır'nın açıklamalarından satır notları:

  • "Adana Demirspor maçındaki frikik yememem gereken, bana yakışmayan bir goldü. Ancak bazen duygular karışabiliyor."
  • "Motivasyon bu işin bir parçası ama bazen duygular karışabiliyor. Anları doğru oynamalıyız. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı, onların uyum sürecini de hesaba katarsak bu süreç normal. Hocamız göreve geldiğinde pandemi döneminde kaçan şampiyonluk ve kötü bir gidişat vardı. O zamanki durumumuz çok daha zordu ancak hocamızla birlikte bunu atlattık. Biraz maç ritmi ve beraber oynama bizi toparlayacaktır."