Haberlobi - Spor Servisi // Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi grup aşamalarından temsil edecek takımlarımız Trabzonspor, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi grup kuralarının ne zaman çekileceği merak ediliyor. 2022 UEFA Avrupa Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 UEFA Konferans Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor'un rakibi ne zaman belli olacak? Fenerbahçe'nin rakibi ne zaman belli olacak? Demir Grup Sivasspor'un rakibi ne zaman belli olacak? Medipol Başakşehir'in rakibi ne zaman belli olacak?

İşte tüm detaylar haberimizde...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a elenen Trabzonspor ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde Dinamo Kiev'e elenerek UEFA Avrupa Ligi elemelerine düşen burada Slovacko ve Austria Wien engellerini aşarak gruplara kalmaya hak kazanan Fenerbahçe; UEFA Avrupa Ligi gruplarına mücadele edecek.

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin belli olacağı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

uefa-avrupa-ligi-kupası-1000x700

2022 UEFA Avrupa Ligi grup kura çekimi İstanbul'daki organizasyonla 26 Ağustos Cuma günü (Bugün) saat 14:00'da başlayacak. Fenerbahçe kura çekimine 3. torbadan, Trabzonspor ise 4. torbadan katılacak.

Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'un rakiplerinin belli olacağı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

uefa-konferans-ligi-kupası-1000x700

UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Malmö'ye elenerek UEFA Konferans Ligi grup aşamasına düşen ve Maccabi Netanya, Breidablik, Antwerp gibi takımları eleyen Medipol Başakşehir; UEFA Konferans Ligi grup aşamasında mücadele edecek.

Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'in rakiplerinin belli olacağı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

2022 UEFA Konferans Ligi grup kura çekimi İstanbul'daki organizasyonla 26 Ağustos Cuma günü (Bugün) saat 15:30'da başlayacak. Medipol Başakşehir kura çekimine 1. torbadan, Demir Grup Sivasspor ise 4. torbadan katılacak.