DÜNYADA GÜNDEM OLDU 

Trabzonspor’un 3-2 kaybettiği Fenerbahçe maçının bitiminde saha içinde yaşananlar, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada gündem oldu.

'PLANLI KIŞKIRTMA' 

Bordo-Mavili yönetim olaylar nedeniyle büyük üzüntü duyarken, bazı kişilerin özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında planlı şekilde tribünleri kışkırttığını düşünüyor.

65F8B4Db1B7A5E8E6D03B83A

CİDDİ ZARAR GÖRECEK GÖRÜŞÜ... 

Trabzonspor’un Sivasspor maçı hakemi belli oldu Trabzonspor’un Sivasspor maçı hakemi belli oldu

Fenerbahçe kafilesine maç gecesi stattan çıkana kadar eşlik eden yöneticiler, yaşananlar yüzünden Trabzonspor’un da ciddi zarar göreceği görüşünde.

SEZON SONUNA KADAR SEYİRCİSİZ! 

Ligde kalan 4 iç saha maçının seyircisiz oynanması öngörülürken, Türkiye Kupası Yarı Finali’ndeki Karagümrük mücadelesine de Bordo-Mavili takım boş tribünler önünde çıkabilir.

65F8B4D91B7A5E8E6D03B831

TRABZONSPOR, FEDERASYONLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE 

Trabzonspor cephesi, süreçle ilgili gerek Türkiye Futbol Federasyonu gerekse de adli mercilerle iletişim halinde bulunurken, provokasyona sebep olan tüm detayların ortaya çıkartılması adına işbirliği yapılıyor.

8 MAÇIN 6'SI KAZANILDI 

İşin bir de sportif tarafı var... Öyle ki Trabzonspor çıkışa geçmişken ve kupa dahil oynanan son 8 maçın 6’sını kazanmışken, yaşanacak sürecin takımı olumsuz etkilemesinden endişe ediliyor.

İŞTE LİGDEKİ MAÇLAR... 

Bordo-Mavililer, ligde kalan 8 haftalık periyotta Papara Park’ta Sivasspor, Gaziantep FK, İstanbulspor ve Ankaragücü maçlarına çıkacak.

KUPA DA VAR 

Ayrıca Türkiye Kupası’nda iki ayaklı Karagümrük eşlemesinde iç saha maçı var. Olası final senaryosunda ise bu karşılaşma zaten tarafsız sahada oynanacak.