Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

2-2 biten karşılaşmaya Uğurcan Çakır'ın kurtarışları damga vurdu. Çakır, inanılmaz kurtarışlarıyla olası bir mağlubiyeti önlerken; toplamda yaptığı 8 kurtarışla kariyer rekorunu egale etti. (Kurtarışları izlemek için tıklayınız)

Beinsports yorumcusu Volkan Demirel, başarılı file bekçisi için "Uğurcan Çakır'ın hakkını vermek lazım. Maçta bir takımı ayakta tutabilecek kaleci nasıl olur bize gösterdi. Son 10 dakikada aynı pozisyonun hem sağından gelenini hem solundan gelenini kurtardı." dedi.

Serkan Korkmaz, "Futbol kahramanların oyunu. Benim hayatımda gördüğüm en önemli Türk kaleci Uğurcan Çakır. Volkan Demirel, Rüştü Reçber gibi ne kaleciler gördük. Futbolla alakasız birisi Uğurcan'ı görse, bu kim ya der. Zaten beğeniyordum ama bugünkü performansı birileri alsın izlesin. Böyle bir kaleciyi pamuklara saralım" dedi.

Rıdvan Dilmen, "Konyaspor 2 - Uğurcan 2. Trabzonspor ve Uğurcan'ın ailesi ne kadar gurur duysa azdır. Dünya çapında bir kaleci. Allah sakatlık vermesin. Erce'de çok iyi kaleci ancak şanssız." dedi.