Haberlobi - Spor Servisi - Ümitcan Yılmaz // Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geliyor.

Bordo-Mavililer'de savunmada Vitor Hugo kırmızı kart sebebiyle Alanyaspor karşısında oynamayacak. Bu gelişmeyle beraber Hugo'nun yerine kimin oynayacağı merak konusu oldu. İşte alternatifler:

Hüseyin Türkmen
Bu sezon hiçbir resmi müsabakada süre almayan genç oyuncu formaya en yakın isim konumunda. Teknik direktör Abdullah Avcı'da 'hazır ol' mesajını alan Hüseyin Türkmen çalışmalarını buna göre sürdürüyor.

Ahmetcan Kaplan
Bu sezon A takımla anrenmanlara çıkan Ahmetcan, Hüseyin Türkmen gibi süre alamadı. Genç oyuncunun Alanyaspor'a karşı yedek olarak çıkması bekleniyor.

Stefano Denswil
Sol bekte İsmail Köybaşı'nın formsuzluğu, Anders Trondsen'in sakatlığı sonrasında denenen Hollandalı bek oyuncusu, ortalama bir performans göstermişti. Asıl mevkisi stoper olan sol ayaklı oyuncu, Edgar ile birlikte oynaması muhtemel oyunculardan biri.

Berat Özdemir
Konyaspor maçında Vitor Hugo'nun kırmızı kart görmesinin ardından Berat Özdemir stopere geçmişti. Kalan dakikalarda başarılı bir performans ortaya koyan Berat geçmişte de stoperde forma gymişti.

Manolis Siopis
Abdullah Avcı'nın genellikle maçın sonlarına doğru tercih ettiği oyuncu Manolis Siopis'de stoper adayları arasında yer alıyor. Siopis, hızı ve çabukluğuyla özellikle taraftarların denenmesini düşündüğü isimlerden biri.