Haberlobi/Spor Servisi

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak, teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. 

KADRO DIŞI KALMA NEDENİ

Haberlobi Spor Servisi’nin edindiği bilgiye göre Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı dün maçın ikinci yarısında Abdulkadir Parmak'ı oyuna almak için yanına çağırdı. Abdulkadir Parmak’ın takım arkadaşlarıyla ısınması gerekirken  başka bir noktada olduğunu öğrenince, tecrübeli teknik adam çılgına döndü. Son dakika oyuna girmek istemeyen Parmak'ın tribünde olması üzerine Avcı oyuncuya ceza verdi. 

Abdulkadir Parmak’ın ilk 11’de oyuna başlamadığı için tavır yapmasını tecrübeli hoca affetmedi. 

Trabzonspor Yönetimine de rapor veren Avcı, Abdulkadir Parmak'ı disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bıratı. Futbolcu, bugün gerçekleşen antrenmana alınmadı. İlerleyen saatlerde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.  Abdulkadir Parmak'ın bundan sonraki süreçte takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

Abdulkadir Parmak'ın da menajerinin Trabzon'da olduğu ve Trabzonspor ile oyuncu hakkında görüşme yapacağı öğrenildi. 

O ANI İZLEYENLER ŞÖYLE ANLATTILAR;
 

Trabzonspor’u saha kenarında izleyen medya mensupları olay anını şöyle anlattılar;

Abdullah Avcı Abdülkadir Parmak'ı ısınmak için saha kenarına gönderdi. Parmak bir kaç dakika sonra tribünlere çıktı. Biz gazeteciler bir birimize baktık. Ne oluyor falan dedik. Ardından sakatlık olabileceğini düşündük.. Abdullah Avcı'nın diğer oyunculara, “Isınmasın gelsin oyuna girsin hemen” diye talimat verdiğini gördük. Abdulkadir’i tribüne çıkarken gören takım arkadaşları Avcı’ya durumu bildirdi. Abdulkadir’in tribüne çıktığını öğrenen Avcı, o an hiç sesini çıkarmadı ama maç sonu kıyameti kopardı! "

"Ben ne dersem yapacaksın, böyle futbolcu istemiyorum! Kaprisli oyuncu istemiyorum" dediği de belirtiliyor.