Haberlobi - Spor Servisi // Evrard Kouassi ve Edin Visca transferlerni tamamlayan ve Polonyalı bek oyuncusu Puchacz'ı kente gelmeye ikna eden Bordo-Mavililer'de takımdan ayrılacak isimler de netleşiyor.

Bordo-Mavili formayı uzun yıllardır terleten Abdulkadir Parmak, teknik direktör Abdullah Avcı ile almış olduğu ortak kararla sezonu başka bir takımda kiralık olarak tamamlayacağını açıklamıştı.

Abdulkadir'i kadrosuna katabilmek için Kayserispor ve Giresunspor takımları kıyasıya rekabet halinde... Başarılı orta saha oyuncusunun hangi takıma gideceği birkaç gün içerisinde netleşecek.

abdulkadir-parmak-1000x700

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Sarı'nın da bu transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Genç oyuncudan para kazanmak isteyen yönetim, bonservisi ile ya da zorunlu satın alma opsiyonu ile takımdan gönderebilir.

yusuf-sarı-1000x700

Djaniny'nin sakatlığı ile transfer planlarını yeniden gözden geçiren teknik ekip, sağlık kurulunun vereceği kararla birlikte hücum hattına da ekstra bir oyuncu hamlesi düşünüyor.

Edgar Ie'nin sakatlığı sonrası sağ stoper arayışını sürdüren Trabzonspor, hucüm hattına da transfer yapması halinde yabancı kontenjanına takılmamak için elden bir yabancı oyuncusu ile vedalaşabilir.

Norveç'in Rosenborg takımından kadroya dahil edilen ve ligin ilk yarısında genellikle solbek pozisyonunda oynayan Anders Trondsen ilk gönderilecek yabancı konumunda bulunuyor. Sık sık sakatlanması ve orta sahanın kalabalık olması nedeniyle bu oyuncunun kiralık ya da bonservisi ile başka bir takıma gönderilmesi de gündemde.

anders-trondsen-1000x700