Haberlobi - Spor Servisi // Transferde nokta atışı hamleleri ile dikkat çeken Trabzonspor, bugün iki ismi daha Trabzon'a getiriyor.

Son olarak Levante'den Enis Bardhi'yi kadrosuna katan Bordo-Mavililer, uzun süre görüşmelerini sürdürdüğü Marc Bartra transferinde de sona geldi. Karadeniz ekibi yıldız oyuncuyu bugün Trabzon'a getirmesi bekleniyor.

Öte yandan oyuncunun bonservisinin 1.3 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor.

marc-bartra-1000x700

Marc Bartra'nın kariyeri
Barcelona'nın genç takımlarında forma giyen Bartra, 2012 yılında B takımından A takımına terfi etti. Katalan ekibinin formasını 103 kez terleten yıldız oyuncu bu maçlarda 6 gol 6 asistlik skora katkı sağladı. 2016-17 sezonunda Borissa Dortmund'a 8 milyon Euro bedelle transfer olan İspanyol savunmacı, 2018-19 sezonunda 10,5 milyon Euro'ya Real Betis'e transfer olarak yeniden La Liga'ya döndü. Betis formasını 146 kez, İspanya A milli takım formasını 14 kez terletti.

Trabzonspor'un bir diğer hamlesi ise dikkat çekti. Edin Visca'nın sakatlığı sonrası kanat transferi isteyen Abdullah Avcı, yabancı kuralına takılmamak için genç yabancı oyuncu istemişti.

Bordo-Mavililer, Fas Ligi takımlarından FUS Rabat'ın 21 yaşındaki oyuncusu Montasser Lahtimi'yi renklerine bağladı. Bu oyuncunun da gün içerisinde Trabzon'da olması bekleniyor.

Montasser-Lahtimi-1000x700

Montasser Lahtimi'nin kariyeri
1 Nisan 2001 tarihinde Fas'ta dünyaya gelen Lahtimi, FUS Rabat takımının altyapısında yetişti. Genç oyuncu kısa sürede A takımda forma şansı bulmaya başladı ve bugüne kadar takımı ile 48 maçta forma giydi. Oyuncu, Fas'ın genç takımlarında da forma giyiyor.