CHP ekonomi masasının en son ziyaretinde 40 kadar iş sektörü temsilcisi Trabzon'da bir araya geldi. Bu sektör buluşmasında CHP'li heyete şikayetler ve ekonomik anlamada sorunlar aktarıldı.

Bu sorunlardan birisi de Trabzon Limanı'nın aktif kullanımı, büyütülmesi ve diğer etkileri idi.

Bugün de bu konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bu defa Trabzon Limanı'nı AK Parti markaja aldı. AK Parti Ortahisat İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Limanı'nı ziyaret etti.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş ve Genel Müdür Yardımcısı Emin Bilgin'i makamında ziyaret etti.

CHP İLE ALAKASI YOK
Bu ziyaretler sonrası Haberlobi'nin sorularını yanıtlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, CHP heyetinin ziyaretinin gündeme gelmesinden sonra Trabzon Limanı'nı ziyaret edip etmediğiyle alakalı soruya, "Hayır. Bizim programımız önceden belirlenmişti. Ben CHP heyetinin sözlerini duymadım ya da bu konuyla alakalı söylemlerini bilmiyorum." şeklinde yanıt verdi.

LİMANIN STATİK ÖNEMİNİ 10 KAT DAHA ARTIRACAK
Trabzon Limanı'nı ziyareti ile alakalı bilgi veren Başkan Çebi, "Karabağ destanımızı biliyorsunuz. Bu destanın milli kahramanı Trabzonlu hemşehrimiz Selçuk Bayraktar'dır. İşte bu destan Trabzon Limanı'nı etkileyecektir. Nahçıvan'dan direkt Azerbaycan'a transit taşımacılık başlayacak. Trabzon Limanı'nın statik önemini 10 kat daha artıracaktır." ifadelerini kullandı.