Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yeni gelişmeler yaşanıyor. Uzun yıllar Ortahisar Belediyesi'nde başkanlık yaparak şehre önemli hizmetler sunan ve ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık görülen Ahmet Metin Genç, şehre daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek adına ‘A Takımı’nı şekillendirmeye devam ediyor. Uzun yıllardır birlikte başarılı işlere imza attığı, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini yapan Hasan Selim, genel sekreter yardımcılığına atandı. 

KATKI SAĞLAYACAKLAR

Selim'den boşalan koltuğuna ise AK Parti'nin köklü kadrolarından gelen, başarılı çalışmalarıyla adım adım yükselen gençlik kollarının başkanlığını yapmış olan ve şimdilerde danışmanlık görevini üstlenen Sefa Küçükali getirildi.  Bu değişimlerle birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yönetiminde dinamizm ve tecrübenin bir araya geldiği bir kadro oluşmuş oldu. Ahmet Metin Genç'in liderliğindeki bu ekip, şehrin ihtiyaçlarına daha etkin ve hızlı çözümler sunmak için çalışacak ve Trabzon'un gelişimine katkı sağlayacak.

Trabzon'da rekor satışla otel alan Kuzuoğlu: Öz kaynaklarımızla aldık Trabzon'da rekor satışla otel alan Kuzuoğlu: Öz kaynaklarımızla aldık

Hasan Selim Trabzon Büyükşehir Beledeiyesi

Sefa Başkan Trabzon Büyükşehir Belediyesi