Ramazan ayı geride kalırken, tüm İslam alemi yarın bayrama ulaşacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekleşecek olan Ramazan Bayramı dolayısıyla da bir video mesaj yayınladı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayı'nı daha geride bırakarak bayrama ulaştıklarını belirten Erdoğan, "Bayramın, ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Bizleri sevdiklerimizle beraber, sağlık ve afiyet içerisinde bir bayrama daha kavuşturduğu için Rabb'ime hamdediyorum." ifadelerini kullandı.

Enflasyon ve hayat pahalılığı mesajı

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kamuda kapsamlı tasarruf dönemi başlıyor Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kamuda kapsamlı tasarruf dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı devam eden konuşmasında ekonomiye dair ise şu mesajı verdi;

Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur. Tüm dünya ile birlikte millet olarak bizim de canımızı yakan bu meseleyi Allah'ın izniyle çözmekte kararlıyız. Uyguladığımız ekonomi programının olumlu etkilerini, yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görebileceğiz. 31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla ortaya çıkan 4 yıllık seçimsiz dönemi, bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız. Türkiye'nin ortak vatanımız, demokrasimizin ortak değerimiz olduğunun bilinciyle inşallah hep birlikte çok çalışacağız, üreteceğiz, emek vereceğiz. 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar bize durmak, dinlenmek, soluklanmak yok. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun diyorum.