Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon Havalimanı'nda bugün ilginç bir olay yaşandı. İddialara göre genç bir kadın kedisini havalimanı personeline teslim ettikten sonra bulamadı. Havalimanı personeli ise kedinin kafesi kırarak kaçtığını ifade etti.

Trabzon Havalimanı'nda yaşadığı bu olayı mahkemeye taşıyacak olan genç kadın, olayda ihmal olduğunu ve kedisinin yeni bebek olduğunu ve kafesini kırmasının mümkün olmadığını savundu.

8 Nisan Cuma günü gerçekleşen olayda Buse Belin Hindistan, saat 14:00'da kedisini kafesin içerisine koyarak Trabzon Havalimanı'nın personeline teslim etti. Genç kadın kedisini teslim almaya gittiğinde ise kafesinde olmadığını gördü. Havalimanı personeli ise kedinin kafesini kırarak kaçtığını iddia etti.

Olayı gözyaşları anlatan genç kadın olayı şu sözlerle anlattı:

"Kız kardeşimin uçağı vardı. Kendisi uçağa binmeye gitti. Kedimiz normal plastik taşıma kabında iki yanından kilitli ve kelepçeli şekilde, Çelebi Taşımacılık firmasındaki ilgili personele teslim ettik. Kız kardeşimin uçağının kalkmasına 10 dakika kala 4-5 görevli kız kardeşimin yanına gelerek emri vaki şekilde uçaktan inmesi gerektiğini söyledi. Kız kardeşim uçaktan inince kedimizin kaçtığını söylediler. Uçaktan indikten sonra kedinin en son görüldüğü yere gittiler fakat orada yoktu."

Kedisinin kafesini kırmasının mümkün olmadığını savunan genç kadın, "Biz kedimizin kafesini kıracağını düşünmüyoruz. Kedimiz 8 aylık. Fotoğrafları polis karakoluna teslim ettik. Fotoğraflardanda görüleceği üzere kafesi kırması mümkün değil. Şikayet dilekçemizi bizden zorla aldılar. İfadelerimizi alırken beyanlarımızı düzgün eklemediler. Kamera kayıtlarının incelenmesini istedik düzgün bakılmadı.. " ifadelerini kullandı.

Olayı mahkemeye taşıyacağını belirten Buse Belis Hindistan, "Pazartesi günü savcıyla görüşmeye gittim. Olumlu bir görüşme yapamadım. Kamera kayıtlarına bakılmasını ve hukuki sürecin başlatılmasını istiyorum. Kedim kafesini kıramaz. Kedimi alıp havalimanından çıkarmış olabilirler. Lütfen araştırılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.