Haberlobi - Spor Servisi // Trabzon'da Yomraspor'da altyapı antrenörü olarak görev yapan Coşkun Çınar ile Araklı 1961'de görev yapan altyapı antrenörü Memiş Emin ile kavgası olay oldu.

ASKF'nin halı sahasında oturan Yomraspor altyapı antrenörü Coşkun Çınar ve Araklıspor 1961 altyapı antrenörü Memiş Emin, sözlü tartışma yaşadılar. Bu sırada Memiş Emin, Çınar'a kafa attı ve ortam gerildi. Birbirlerinin üzerine yürüyen ikiliyi ortamda bulunan arkadaşları ayırdı. İkili mesaj yoluyla tekrar buluştular ve bu sefer de Coşkun Çınar, Emin'in kafasına levye ile vurdu ve genç antrenör hastaneye kaldırıldı.

İkili darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

Araklı 1961 Spor Kulübü yaptığı açıklamada, "Altyapı hocalarımızdan Memiş EMİN’in bir arkadaş ortamında bulunduğu sırada dışarıdan gelen Yomraspor Altyapı hocalarından Coşkun isimli şahıs camiamıza ve ilçemize ağza alınmayacak küfürler sarfettikten sonra hocamıza saldırı düzenlemek istemiştir, araya girenler sayesinde olay büyümeden önlenmiştir. Daha sonra planlı bir şekilde hocamızı başka bir yerde sıkıştırarak kafasına levye ile vurma neticesinde hocamız hastaneye kaldırılmıştır, yapılan ilk müdahalede kafasına 12 dikiş atılan hocamız müşahede altına alınmıştır. Sağlık durumu şuanda stabil olan hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.İki camiayı karşı karşıya getirmek isteyen bu şahıs hangi spora hizmet ettiğini bilmeden sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu unutan, böyle insanlara alt yapıda bulunan çocuklarımızı nasıl emanet edeceğimizi bizlere sorgulatmaya başlamıştır. Bu karakterdeki insanların hiç bir zaman camiaları karşı karşıya getiremeyeceklerini bilmeleri lazım, sadece kendi karakterlerini ortaya koyarlar. Bu olayın peşini Araklıspor camiası ve Araklı ilçesi olarak bırakmayacağımızı, tüm adli yollara başvuracağımızı, tüm mercilerde hocamızın ve ilçemizin hakkının savunulacağının bilinmesini isteriz… Kamuoyua saygı ile duyurulur." ifadelerini kullandı.

Ardından iki isimde Haberlobi'ye özel açıklamalarda bulunarak olayı anlattılar.

Haberleri okumak için tıklayınız:

Memiş Emin: "Bana bıçak çekti; adam öldürmeye teşebbüsten suç duyurusunda bulundum"

Coşkun Çınar: "Önce o saldırdı; elimde darp raporları var"

Trabzon'da futbolcu kavgası karakolluk oldu - Kafaya 12 dikiş atıldı