Haberlobi - Spor Servisi // Trabzon'da Yomraspor'da altyapı antrenörü olarak görev yapan Coşkun Çınar ile Araklı 1961'de görev yapan altyapı antrenörü Memiş Emin ile kavgası olay olmuştu.

Memin Emin'e levye ile saldırdığı belirtilen Coşkun Çınar Haberlobi'ye konuştu. Çınar, durumun göründüğü gibi olmadığının savundu.

Çınar, "Halı sahada arkadaşlarımızla oturuyorduk. Bu şahıs (Memiş Emin) benim samimi arkadaşımdır. Futbolla alakalı konuşurken; bir anda sinirlenerek ayağa kalktı ve bana yumruk attı. Bunun üzerine kafam masaya çarptı, elmacık kemiğim ve dişim kırıldı. Ortamda bulunan arkadaşların bizi ayırdı." dedi.

Emin'in kendisi ile tekrar irtibata geçtiğini belirten Çınar, "Bana akşam 'Seninle işim bitmedi' tarzında bir mesaj gönderdi. Ardından ben de kendisine 'Neden böyle yapıyorsun' tarzında cevap verdim. Buluştuk, bana tekrar saldırmaya başladı; ben de arabadan levyeyi alarak kendimi korudum." dedi.

Darp raporlarını ve mesaj kayıtlarını savcılığa ilettiğini belirten Coşkun Çınar, davanın takipçisi olacağını söyledi.

Ne olmuştu?

ASKF'nin halı sahasında oturan Yomraspor altyapı antrenörü Coşkun Çınar ve Araklıspor 1961 altyapı antrenörü Memiş Emin, sözlü tartışma yaşadılar. Bu sırada Memiş Emin, Çınar'a kafa attı ve ortam gerildi. Birbirlerinin üzerine yürüyen ikiliyi ortamda bulunan arkadaşları ayırdı. İkili mesaj yoluyla tekrar buluştular ve bu sefer de Coşkun Çınar, Emin'in kafasına levye ile vurdu ve genç antrenör hastaneye kaldırıldı.
İkili darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

(Memiş Emin'in Haberlobi'ye özel açıklamalarını okumak için ilişkili haberler bölümüne göz atınız)