Haberlobi - Spor Servisi // Trabzon'da Yomraspor'da altyapı antrenörü olarak görev yapan Coşkun Çınar ile Araklı 1961'de görev yapan altyapı antrenörü Memiş Emin ile kavgası olay olmuştu.

Olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunan Memiş Emin, Haberlobi'ye açıklamalarda bulundu.

Emin, "ASKF'nin sahasında oturuyorduk. Coşkun Çınar, Araklı 1961'den bir oyuncu istiyordu. Kendisi durup dururken 'Bundan sonra seninle görüşeceğiz' şeklinde ve argo kelimeler kullandı. Ben kendisine 'Sen kimsin?' dedim. Birden ayağa kalktı ve bana vurmaya kalkıştı. Kafa kafaya gelince ben kafa attım o da bana sandalye attı. Aramızdaki kavganın ardından akşam argo bir şekilde yine 'seninle görüşeceğiz' tarzında mesaj gönderdi. Bende 'buluşalım' dedim." ifadelerini kullandı.

Coşkun kendisine bıçak çektiğini belirten Emin, "Arabadan bıçağıyla beraber çıktı. Zaten kamera görüntüleri de mevcut. Bende senin delikanlılığın bu kadar mı dedim. Bıçağı yerine koydu, arabadan levyeyi aldı ve bana vurdu. Ardından arabasına atlayıp kaçtı. Arkadaşlar beni hastaneye götürdü." dedi.

Adam öldürmeye teşebbüsten hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Memiş Emin davanın takipçisi olacağını belirtti.

Ne olmuştu?

ASKF'nin halı sahasında oturan Yomraspor altyapı antrenörü Coşkun Çınar ve Araklıspor 1961 altyapı antrenörü Memiş Emin, sözlü tartışma yaşadılar. Bu sırada Memiş Emin, Çınar'a kafa attı ve ortam gerildi. Birbirlerinin üzerine yürüyen ikiliyi ortamda bulunan arkadaşları ayırdı. İkili mesaj yoluyla tekrar buluştular ve bu sefer de Coşkun Çınar, Emin'in kafasına levye ile vurdu ve genç antrenör hastaneye kaldırıldı.

İkili darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

(Coşkun Çınar'ın Haberlobi'ye özel açıklamalarını okumak için ilişkili haberler bölümüne göz atınız)