Haberlobi - Spor Servisi // İtalya Serie A Ligi hazırlıklarını sürdüren Roma, dün akşam ilginç bir dostluk maçı oynadı.

İspanyol ekibi Real Betis ile Estaadio Benito Villamarin'de karşılaşan İtalyan ekibi, maçtan 5-2 mağlup ayrılmasına karşın gördüğü kırmızı kartlarla maça damga vurdu.

Karşılaşmanın ilk yarısında Rodri, Betis'i öne geçirdi. Roma'nı yeni transferi Shomurodov beraberliği sağlayan golü atarken; Betis Fekir'in golüyle 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Gergin geçen mücadelede 51. dakikada Mancini, Roma adına beraberliği sağlayan golü attı. 58. dakikada ise Moreno attığı golle skoru 3-2 yaptı ve Betis'i tekrar öne geçirdi.

59. dakikada Romalı Pellegri'nin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyunc dışına kalmasına sinirlenen Morinho sahanın ortasına kadar geldi ve maçın hakemine itirazlarda bulundu. Hakem deneyimli teknik adamı saha dışına gönderirken, 65. dakikada Mancini, 78. dakikada da Romalı Karsdorp kırmızı kart gördü ve İtalyan ekibi sahada 8 kişi kaldı.

80. dakikada Tello, 83. dakikada Gonzales Betis adına farkı 3'e çıkaran golleri attılar ve İspanyol ekibi sahadan 5-2 galip ayrıldı.