Haberlobi - Spor Servisi // Kitap, kültür ve sanat gazetesi 'Book Culture Art Times'ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği 'Altın Kalem Ödülleri' 3 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Kültür, sanat ve medya dünyasından önemli isimlerinden de katılacağı töre, bu sene BCA Times tarafından organize ediliyor. Mihrabat Korusu'nda birçok ünlü simaya ödüller takdim edilecek. Bu isimlerden birisi de Özel 7M Hastanesi Başhakemi Ayhan Çağılcı...

'7 İklim 7 Bölgede Mutluluk' sloganı ile hastanenin devrini aldığı günden bu yana sağlık sektörüne damga vuran Çağılcı, dünyanın birçok noktasından kabul ettiği hastalarla sağlık turizminin de gelişmesine vesile oluyor...

ayhan-çağılcı-1000x700-1

Haberlobi'ye verdiği röportajda, hastanenin gelirlerinin hatrı sayılır oranda arttığını ve hasta memnuniyet oranlarının yüksek olduğuna dikkat çeken Çağılcı, tüm önyargılara rağmen çok çalışarak bunu başardıklarını aktarmıştı.

'Diğer sağlık kuruluşları tarafından örnek alınmak vizyonumuzdur'
Başarılı sağlıkçı, "Uluslararası platformda tanınan, dünya standartlarında, çağdaş yenilikleri kendisine rol model görüp, tıbbın ulaştığı en üst düzeydeki uygulamaları takip ederek gelişimine katkıda bulunan ve aynı zamanda diğer sağlık kuruluşları tarafından örnek alınan bir sağlık merkezi olmak vizyonumuzdur. Yurt içinde ve yurt dışına tüm misafirlerimize en yüksek kalitede eşit sağlık hizmeti veren, misafirlerimizin kendilerini güven içerisinde hissettikleri ve tüm beklentilerinin karşılandığı sağlık kurumları zinciri oluşturmak hedefimizdir." dedi.

ayhan-çağılcı-1000x700-7m-hastanesi

"Uluslararası hizmet verebilmek için tüm gücümüzle alt yapımızı hazırlıyoruz"
Hastalara daha iyi hizmet verebilmek için çok çalıştıklarını belirten Çağılcı sözlerini şöyle sürdürdü:

"7M Hastanesi olarak bizler her geçen gün daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek için gayret gösteriyoruz. Kolay ulaşılabilir bir sağlık merkezi olan Özel 7M Hastanesi, teknolojinin son imkanlarını kullandığı, uzman hekimlerin tecrübelerinden faydalandığı ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutacak kaliteli sağlık hizmeti için çalışan 33 hekim, 1 embriyolog, 1 psikolog, 1 diyetisyen ve 110 hemşire, 31 misafir hizmetleri çalışanı 33 sağlık hizmetleri personeli olmak üzere 9 bin metrekarelik kapalı bir alanda ve ücretsiz otoparkla sağlık hizmetiyle çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 7 gün 24 saat bu hizmeti sunuyoruz. 10 yoğun bakım, 14 yeni doğan yoğum bakım, 3 ameliyathane odası ve 85 yatak kapasitesi ile hizmetimize devam ediyoruz. Uluslararası hizmet verebilmek için tüm gücümüzle alt yapımızı hazırlıyoruz."

'A grubu ameliyat sayımız arttı'
"1 yılda yapmış olduğumuz A grubu ameliyatlar yani kanser cerrahileri, bunun içinde troid kanseri, meme kanseri, mide kanseri, ince bağırsak kanseri, kolon kanseri, rektum kanseri, meshane kanseri, prostat kanseri, beyin tümörü, spinal kord tümörleri, kemik tümörleri, diz protezleri, ampitasyon cerrahisi gibi özelliği olan karın duvarı, ventral herni cerrahisi gibi özelliği olan ameliyatların yanında hemoroit, fissür, fistül gibi spesifik ve çok önemli, hata kabul etmeyen ameliyatlar, fıtık cerrahisi, anti reflü cerrahisini düzenli ve sürekli olarak yapabilmekteyiz. Laporoskopik cerrahiler, laporoskopik ameliyatlar ve diğer laporoskopik ameliyatları da hastanemizde iç ve dış doktorlar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır."

7m-hastanesi-başhekimi-ayhan-çağılcı-1000x700-2

'Akçaabat’ın en büyük bacasız fabrikası durumundayız'
"Hizmetin aksamaması, hastanın ve hasta sahibinin zaman kaybetmemesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. 250’ye yakın personel ile birlikte Akçaabat’ın en büyük bacasız fabrikası durumuna gelmiş bulunmaktayız. 6 ayı henüz daha bitirmeden, geçen yıla göre yapmış olduğumuz A grubu yani büyük ameliyatlarımızın sayısı geçen yılı geçmiş duruma geldi. Ayrıca Trabzon'un spor kulüpleri olan; 1461 Trabzon FK, Ofspor ve Yomraspor kulüplerinin sağlık sponsoru olduk. Spora ve sporcuya destek olmaktan gurur duyuyoruz."

İngiltere'de yayın yapan gazeteci İsmail Karataş da ödül alacak
3 Eylül gecesi ünlü isimlerin ödül alacağı ve katılım göstereceği gecede İngiltere'de yerleşik gazetecilik yapan İngiltere Turkish Press News Genel yayın yönetmeni ve yazar İsmail Karakaş'a dış haberler dalında en iyi haber ve en iyi yazar 'Altın Kalem Ödülü' verilecek. Tören de yazar Seda Küçük de 'Düş Yakamdan' romanı ile 'romantik komedi' dalında 'Altın Kalem Ödülü' alacak.

Törende ünlüler geçidi
Öte yandan oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, İranlı şair Behruz Dijiruan, gazeteci Esra Eliönü, Yakaza Tiyatrosu'nun yönetmenin Birol Cürgül, Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, Cumhurbaşkanlığı Dijital Medya Yönetmeni yazar Okan Özbay, oyuncu İsmail Hakkı Ürün, yazar Ahmet Vehbi Alperen, yazar Kahraman Tazeoğlu, yazar Betül Zarifoğlu, iş insanı Ali Saran, ressam Kamuran Kardaş, yazı sanatçısı Emrah Yücel, Yılın Yayınevi Salon Yayınlar, tarihçi İlknur Bektaş, Anadolu Ajansı Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz da geceye katılacak isimlerden bazıları...

Töreni oyuncu Mehmet Er ve Mustafa Sefa Güvenir sunacak.

'Bizi yalnız bırakmayanlara teşekkürler'
Organizasyonun ev ve fikir sahibi Serra Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir topluma bu alışkanlığı kazandırmak için atılmış bu ilk adımda, yazarlarımızı ağırlayacağız. Ancak bu zorlu bir yolculuk. Sadece üç aşamalı gerçekleştirilecek projenin ilk adımında yazarlarımızı yalnız bırakmayan tüm gazeteci, iş insanı, aydın, oyuncu ve yönetmen dostlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

'Çok önemli adımları atmak konusunda karalıyız'
Altın Kalem Ödülleri'nin Genel Koordinatörü yazar Mustafa Sefa Güvenir de, "Kitap okuma alışkanlığında kitap fuarları en etkin yöntem olsa da yeterli değil, bu konuda çok önemli adımları atmak konusunda karalıyız. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.