Türkiye'nin kanını donduran olay 13 Şubat'ta Kocaeli Gebze'de yaşandı. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz'in içinde olduğu araç ile Alihan K.'nın kullandığı 34 DCU 278 plakalı otomobile, trafik ışıklarında yavaşladıkları sırada arkalarından gelen otomobilden inen 2 kişi tabancalarla ateş etti.

Saldırganlar daha sonra otomobile binip İstanbul istikametine kaçtı. Tuğçe Semiz başına isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Boynuna ve sırtına isabet eden kurşunla yaralanan Emine Çöp ise kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Omzuna ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Alihan K. ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, 30 adet 9 milimetre kovan tespit etti.

müge-anlı-tuğçe-semiz-olayı

ACILI BABA MÜGE ANLI'YA KONUŞTU
Cinayet kurbanı Emine Çöp'ün babası Talat Çöp ise bugün Müge Anlı'ya konuştu. Acılı baba, "Emine ölmeden bir gün önce tehdit edildiğini söyledi.

O kişi, Emine'ye 'Bunun hesabını sana soracağım' diyormuş" diye konuştu.

Tuğçe'nin babası Orhan Arslan ise "Benim canım yanıyor. İyi değilim. Kim ne biliyorsa çıksın söylesin. Aklımla oynanıyor" diye feryat etti.

Cinayete kurban giden genç kızların kuzeni Yağmur Ellek'in eski sevgilisi Oktay Bey ise iddiaların odağındaki isimdi.

müge-anlı-tuğçe-olayı

INSTAGRAM HESABINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY
Oktay Bey'in katliamdan bir gün önce Instagram hesabındaki profiline "12.02.22" tarihini atıp, 3 yıldız simgesi koyması dikkat çekti. Genç kızların ailesi, bu durumu vahşetle ilişkilendirdi.

Oktay Bey ise telefonla canlı yayına bağlandı ve hiç kimseyi tehdit etmediğini iddia etti.

kocaeli-de-çifte-cinayet

yol