TV100'de yayımlanan ve Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Var Odası'nda yaşanan süreci anlatan Serdar Ortaç, "Çok üzüldüm bu olaya sabaha kadar uyumadım. Konserlerin 2 tanesini iptal ettim. Çok büyük terbiyesizlik ettim. Çok pişmanım. Sahnede içki içmeyecektim. İçki tüm kötülüklerin anası" ifadelerini kullandı.

"Beni affetsin"

Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Ortaç, "Artık yapacak tek bir şey kaldı dua edicem. Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş başkanı ve 30 yıllık arkadaşım Sergen beni affetsin" dedi.

"Affedin lütfen"

Taraftarların ve kulübün kendisini affetmesini istediğini söyleyen Serdar Ortaç, "Milletle aynı seviyeye gelmek için ben de içki içiyorum. Sevmediğim halde. MS ilaçları bir ton bir de alkol. Çok üzgünüm anlatamam içkili bir eğlence sırasında büyük bir hata işte. Affedin lütfen" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Büyük bir terbiyesizlik"

Yaptığının büyük hata olduğunu söyleyen Ortaç, özür dilemesinin yanı sıra, "Ne olursa olsun. Yaptığım büyük bir terbiyesizlik. Koskoca Serdar Ortaç. Sahneden öyle argo konuşur mu? Yaptık işte. Mutlu edeyim diye insanları. Affederler inşallah yapacak bir şey yok" dedi.